-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 1 week geleden
@manonh82 het fruit inderdaad even 1 min de kook erover . Let op dus niet fruit im koud water zetten en opwarmen tot koken . Maar fruit in heet water dumpen of overgieten met heet water en dan even doorkoken. … Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 1 week geleden
@manonh82 je kunt tot 450 gram suiker gaan per liter wanneer je inverteert . Dan is het wel stroperig maar nog geen gelei. Het komt door de grote hoeveelheid pectine en suikers samen. Je kunt dit voorkomen door of dik… Meer lezen»
-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 3 weken geleden
@manonh82
In dat geval : zie antwoord van Robbert hierboven.
Misschien je recept even laten weten dan krijg je zeker richtlijnen over wat er foutliep. -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 3 weken geleden
@manonh82 suikers en veel aanwezige pectine in het fruit zorgen voor de gelering.
-
mau antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 3 weken geleden
@manonh82 kijk hier effe