Forum antwoorden aangemaakt
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Klinkt goed! |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Van graan tot vat: zelf mouten Ik hou je op de hoogte Catnip! Tis voor mij ook een ontdekkingstocht.. Heb nu ook een ultrasoon besteld en ben heel benieuwd of ik daarmee het hele proces kan versnellen want wat ik nu het moeilijkst ... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Van graan tot vat: zelf mouten Die tails zijn zo doordringend. Die lucht is niet te doen. Alles bewaren en op nieuw stoken dus? Ga ik doen. |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Van graan tot vat: zelf mouten Cool Catnip! Haha ik ben ook enorm in de weer met eiken! Twee plankjes Amerikaans eiken in staafjes gezaagd en in 4 verschillende gradaties gebrand. Van alle 4 versies heb ik 3 staafjes op 5 liter rog... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Van graan tot vat: zelf mouten Ik doe ook altijd eerst 2 of 3 emmers ruw stoken en daarna alles bij elkaar en fijn stoken en je cuts maken. Lees nu voor t eerst dat t ook anders kan.. |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Babydragon op de grainfather Heb je dit gelezen? Lijkt op hetzelfde probleem.. |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Mashen of Maischen Top dank je wel! Daar ga ik mee verder. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Melasse voor rum Beide zijn behoorlijk aan de prijs. Ik zou wachten op Pino, die gaat in mei waarschijnlijk groot inkopen als we allemaal meedoen. |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Mashen of Maischen Dank monoblock, ik hoopte dat t nog simpeler kon. Niet dus.. Dus dat betekend dat ik een iglo koelbox en een schrootmolen nodig heb en t liefst ook een ph-meter. Als ik t goed begrijp is als je bierbr... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Mashen of Maischen Hee Lummel, is snap wel wat je zegt maar het leek me nou es leuk om t zonder suiker te doen en helemaal ambachtelijk als het ware. Enne ik geniet er zeker van hoor, ik lees me helemaal gek en dan ga i... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Een keer meestoken bij iemand met een T500/grainfather + Alambiek Het stoken van de whiskeywash is 1 ding maar vooral wat er aan vooraf gaat is nog niet zo makkelijk heb ik gemerkt. |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Mashen of Maischen Hee Danny, bedoel je dat je de methode van Jan gebruikt heb tav het maken van whiskey? Wat een gedoe hè? |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Mashen of Maischen Ik heb kokend water gebruikt maar weet niet hoe warm t uiteindelijk was toen ik de amylase erop gooide. De gebruiksaanwijzing zegt nl dat ik de granen moet laten koken dan de amylase erop en dan nog h... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Mashen of Maischen Even een follow-up, mijn whiskey-Rogge-mout-mash heeft nog 2 dagen staan borrelen maar het was behoorlijk snel afgelopen. Op zondag heb ik alle bloem eruit gefilterd, enorm gedoe, en daarna overgeheve... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Babydragon op de grainfather Dit is wel heel anders werken dan met de reflux van de t500. Ben wel benieuwd als je alleen de platenkolom gebruikt. Zou het mogelijk zijn om op een abv van 83% uit te komen? Dan ben je met whiskey in... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |