Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

MartijnBR

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van MartijnBR

@martijnbr

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van MartijnBR

    MartijnBR antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen en eerste vragen" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @haak het gekookte pulp in zijn algemeen laten gisten of eerst nog door een doek persen. Deze fruitpers hebben wij namelijk toch al thuis voor druiven. Het lijkt mij dat er dan minder volume in de vergistingsemmers nodig is als…   Meer lezen»

  • Profielfoto van MartijnBR

    MartijnBR antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen en eerste vragen" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    @robbert  Dank voor je antwoord. Dus het klokhuis, pitten en steeltjes wel verwijderen.  Het koken boven de 80 graden is het pulp neem ik aan? Is het vervolgens nog nodig om het te persen of kan het verhitte pulp direct…   Meer lezen»

  • Profielfoto van MartijnBR

    MartijnBR posted a new topic "Even voorstellen en eerste vragen" – 2 jaren, 10 maanden geleden

    Dag allen, Wij hebben elk jaar veel appels en peren thuis. Deze vermalen wij in zijn geheel met een fruitmolen en persen wij vervolgens uit. Dit is gewoon appelsap. Ik heb mij wat verdiept in het stoken van alcohol uit…   Meer lezen»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • @ndré RuMo stookje Bazz tom182 _DaanBanaan_

Nieuwste topics

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 2 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 4 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 4 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 2 weken geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens