-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@robbert Okay Dankje wel ik Twijfelde al wat te doen 👍🥃.. dan zou het erg zonde zijn als ik weer geen “Optimale” Sujkerafgifte zou Hebben .
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@robbert Ps Bedankt voor het delen van je Molenadressen 👍 mijn eerste zak Mais is Besteld en “Onderweg”
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@robbert Goedemorgen mag ik nog iets vragen over de Mais ajb ? Moet ik voor het Koken / invriezen de maïs ook nog Schroten / pletten ? Of kan ik de hele korrel beter koken / invriezen voor een goede… Read more»
-
Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
-
Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
-
Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@robbert Dankje wel ; dus qua smaak / Kwaliteit kan ik het beste Koken ( hoelang doorkoken !? !) En dan invriezen 👍Welke verhouding Mout /Mais houd ik het beste aan voor Whiskey ? …en nog een heel aparte vraag… Read more»
-
Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist Top Dankje wel Daar kan ik zeker wat mee / Ga ik zeker meenemen .
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Hoi Ik heb het meer voor de Smaak geprobeerd , ik ben nog beginner en weet niet precies wat ” standaard” is .. tijdens de eerste Dist. Heb ik 😳 helaas mijn alcohol meter gebroken : na de 2e distilatie… Read more»
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Dankje wel voor je snelle Reactie 👍 Ik heb de eerste keer de droge geschrote mais ” als experiment meegenomen in het verhittingsproces 3x met steeds 30 min. RUST …en helaas niet voorgekookt .wel ik heb een half potje Honing… Read more»
-
Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist Hallo goedemorgen . Mag ik wat dieper ingaan over Mais toevoeging ajb : mijn eerste Mash heb ik van whiskeymout en gedroogde “geschrootte” Mais gemaakt …kan ik de gedroogde Mais ook vervangen voor verse Mais / Mais uit blik… Read more»