Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Michrd

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Michrd

@michrd

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert  Okay Dankje wel ik Twijfelde al wat te doen 👍🥃..  dan zou het erg zonde zijn  als ik weer geen “Optimale” Sujkerafgifte zou Hebben .

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert  Ps Bedankt voor het delen van je Molenadressen 👍 mijn eerste zak Mais is Besteld en “Onderweg”

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert Goedemorgen mag ik nog iets vragen over de Mais ajb ? Moet ik voor het Koken / invriezen de maïs ook nog Schroten / pletten ? Of kan ik de hele korrel beter koken / invriezen voor een goede…   Read more»

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    @robbert  Dankje wel ; dus qua smaak / Kwaliteit kan ik het beste Koken ( hoelang doorkoken !? !) En dan invriezen 👍Welke verhouding Mout /Mais houd ik het beste aan voor Whiskey ? …en nog een heel aparte vraag…   Read more»

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd liked forum post "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    @alchemist Top Dankje wel Daar kan ik zeker wat mee / Ga ik zeker meenemen .

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    Hoi Ik heb het meer voor de Smaak geprobeerd ,  ik ben nog beginner en weet niet precies wat ” standaard” is .. tijdens de eerste Dist. Heb ik 😳 helaas mijn alcohol meter gebroken  : na de 2e distilatie…   Read more»

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    Dankje wel voor je snelle Reactie 👍 Ik heb de eerste keer de droge geschrote mais ” als experiment  meegenomen in het verhittingsproces 3x met steeds 30 min. RUST …en helaas niet voorgekookt .wel  ik heb een half potje Honing…   Read more»

  • Profielfoto van Michrd

    Michrd antwoordde op het onderwerp "Whisky mout" – 3 jaren, 5 maanden geleden

    @alchemist Hallo goedemorgen . Mag ik wat dieper ingaan over Mais toevoeging ajb : mijn eerste Mash heb ik van whiskeymout en gedroogde “geschrootte” Mais gemaakt …kan ik de gedroogde Mais ook vervangen voor verse Mais / Mais uit blik…   Read more»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • Te koop: T500 reflux in rvs. Volledige uitrusting , fermentatiekast, alle toebehoren, aparte koolstoffilterkan, alle mogelijke toebehoren om te distilleren o.a. vaten, alcoholmeters manueel en elektronisch, enz bod vanaf 350,00 €

    Door computerfelix 4 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Wie is Wijnand?

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Recepten

    Door StookSmurf 6 dagen geleden

  • Gevraaagd: het "klassieke" deksel voor T 500

    Door 62vette 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens