Forum antwoorden aangemaakt
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Iberico Jan, dat is extra lekker! Wel een fotoverslag maken. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ga ik hem bewaren voor een volgende ronde. Ik had de zalm wat gezouten en gepeperd, daarna ingesmeerd met mosterd en vervolgens bruine basterdsuiker. Dille had ik niet |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Er is nog een maaltje over ? Wat is dat cederhout lekker zeg. Hoe vaak doe jij met een plankje, en leg je het dan weer gewoon voor een volgende keer in het water? Die Turducken, had er nog nooit va... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Het uploaden van een foto is moeilijker ? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Het wordt een stuk zalm op een cederhouten plank gerookt. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Sligro is hier heel erg opgeknapt, ze zullen al het goede wel bij jullie weggehaald hebben ? Hanos is echt heel uitgebreid, zelfs vers Iberico solomillo en secreto. Eerst schroten morgen ? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Calciumsulfaat Heren, ik wil niet vervelend zijn, maar, kunnen jullie heel zwart-wit gewoon schrijven wat te doen om ph naar boven te brengen en hoe naar beneden? Het zou mij enorm helpen om een beter product te mak... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag William, een fles bier er tegen..... zonde van de tafel en van het bier. Heb voor het eten nog wel een hele lekkere oude Gueuze op dat reken ik als inwijding ? Jan hier gaan de stemmen op om met vis... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Tafel is onbehandeld eiken met vier geremde zwenkwielen. Kan ik alle kanten mee uit. Was wel een gekloot om hem goed te positioneren in je eentje. Nu maar eens iets gaan verzinnen om hem in te wijden... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag En hij staat ? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Calciumsulfaat Voor mij (niet verder vertellen) 44 jaar ? |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Goed om te horen dat je helemaal blij bent Paul, jij kunt er al van genieten, hier gaat het wat langer duren. Culinaire hoogstandjes komen vanzelf wel, met Jan als ervaren chef kunnen wij goed bij hem... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: All grain tequila lime saison recept Geen idee, maar "vlam uit" betekent dat je het toe moet voegen wanneer je klaar bent met koken en de vlam (of in dit geval de elektriciteit) uit zet. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: All grain tequila lime saison recept Mag direct als het van de kook af is. Daarna koelen en in het vergistingsvat. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Calciumsulfaat Dus citroenzuur en calciumsulfaat doen het zelfde? Qua pH waarde wel. Om het moeilijker te maken, je hebt ook nog melkzuur, dat gebruik ik altijd om mijn pH te sturen. Brouwers gebruiken calciumsu... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |