Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gebruik Grainfather Hoeveel liter was je aan het maischen? |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Die aardappeltjes ga ik ook eens proberen ?? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik heb zo'n bak met gaatjes en daar staat een zogenaamd blikje/bekertje op wat je moet vullen en dat is al een stuk kleiner dan een normaal blikje. Ik wil er ook nog wat smaakmakers aan toevoegen. A... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Die zien er ook smakelijk uit, wellicht een goeie tip. Ik vind wel dat die Roseval vaak er droog zijn. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Je hebt hem ook perfect gegaard! 65ºC kerntemperatuur? Morgen staat er een beer can chicken op het programma. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Leuk! Denk dat het een lekker recept is. Marinade smaakt ook top. Ik kon alleen geen sherry azijn vinden voor de vinagraite maar heb rode wijnazijn gebruikt ik vond bij G&G een klein flesje (10cl... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Dat recept van Iberico rack ga ik volgend weekend maken heb ik net besloten. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag En vergeet het assortiment wild niet Jan, ook erg uitgebreid bij Hanos. Gisteren zijn hier hele pittige buien overgetrokken en mijn ei was nog te heet om af te dekken. De tafel die ik heb is van onbeh... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Dat is ook mooi exemplaar Jan welke maat is dat? Oh ik zie het al op de doos staan ? Ook een mooi maatje hoor. Ik heb vanavond Big Green Egg pizza avond gehouden. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Wanneer je een vat koelwater gebruikt is de start temperatuur van het water van belang. Is die al hoog (en dat is te verwachten met de temperaturen van de afgelopen dagen) dan loopt deze door het koe... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat Dat zijn zuurstofabsorberende kroonkurken, daardoor oxideert je bier minder. |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Qua bereiding zal er niet veel verschil inzitten dat denk ik ook. Spaanse hammen ? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Eerst direct alles aanzetten en dan indirect garen ? Er is een speciale paella pan maar die is niet zo groot en veel dieper. Enige nadeel is dat de handgrepen van mijn pan net op de rand blijven hange... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Houd je wel alle ingrediënten in de wok Jan! Mijn Paella pan pas precies. Was ook altijd lastig op een wokbrander van het fornuis, dus eerdaags weer eens een lekkere paella maken. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat Deze gist behoort tot de Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus. Dat wil zeggen dat M31 instaat is enzymen te produceren die dextrine kan afbreken tot vergistbare suikers. Ik kom hier ook altijd o... |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |