Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

philippe

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van philippe

@philippe

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van philippe

    philippe antwoordde op het onderwerp "Aangenaam kennis te maken" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    @bazzh 
    Dag Bass,laat me iets weten en geniet van de feestdagen, ik wens je ook gelukkig nieuw jaar toe. met veel stookgenot 

  • Profielfoto van philippe

    philippe antwoordde op het onderwerp "Fijne feestdagen." – 2 jaren, 6 maanden geleden

    Geniet van de feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

  • Profielfoto van philippe

    philippe antwoordde op het onderwerp "Aangenaam kennis te maken" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    @bazzh  Dag Bas, ik ben ook nieuw op het forum en ik wil gerust mijn kennis mededelen, natuurlijk moet je ook rekening houden dat iedereen een eigen mening heeft . Op je vraag kan ik gemakkelijk antwoorden,afgestookte geoxideerde wijn zal…   Meer lezen»

  • Profielfoto van philippe

    philippe antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    eigenlijk moest ik ook  vermeld hebben dat toevoegingen van fruit geen probleem zijn zonder te steriliseren wanneer ze vers of uit de diepvries toegevoegd worden,want alcohol dood alle gisten,maar wanneer je vooraf de vruchten bij kamertemperatuur laat staan ,zelfs in…   Meer lezen»

  • Profielfoto van philippe

    philippe antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    @robbert  je kunt natuurlijk alle fruit en toevoegingen doen zonder op te warmen wanneer je alcohol gebruikt ,maar wanneer je vooraf het fruit te lang vooraf laat macereren kunnen er wilde gisten in woekeren die later worden gedood wanneer je…   Meer lezen»

  • Profielfoto van philippe

    philippe antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 6 maanden geleden

    Beste stoker, het is altijd aan te raden om alle toevoegingen van allerhande fruit eerst op te warmen tot 80 ° c en enkele minuten laten opstaan met deksel. Vervolgens laten afkoelen met deksel.Het is waarschijnlijk een infectie van wilde…   Meer lezen»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • rinus55

Nieuwste topics

  • Te koop: T500 reflux in rvs. Volledige uitrusting , fermentatiekast, alle toebehoren, aparte koolstoffilterkan, alle mogelijke toebehoren om te distilleren o.a. vaten, alcoholmeters manueel en elektronisch, enz bod vanaf 350,00 €

    Door computerfelix 5 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 6 dagen geleden

  • Wie is Wijnand?

    Door Wijnand 6 dagen geleden

  • Recepten

    Door StookSmurf 1 week geleden

  • Gevraaagd: het "klassieke" deksel voor T 500

    Door 62vette 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens