-
philippe antwoordde op het onderwerp "Aangenaam kennis te maken" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@bazzh
Dag Bass,laat me iets weten en geniet van de feestdagen, ik wens je ook gelukkig nieuw jaar toe. met veel stookgenot -
philippe antwoordde op het onderwerp "Fijne feestdagen." – 2 jaren, 4 maanden geleden
Geniet van de feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
-
philippe antwoordde op het onderwerp "Aangenaam kennis te maken" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@bazzh Dag Bas, ik ben ook nieuw op het forum en ik wil gerust mijn kennis mededelen, natuurlijk moet je ook rekening houden dat iedereen een eigen mening heeft . Op je vraag kan ik gemakkelijk antwoorden,afgestookte geoxideerde wijn zal… Meer lezen»
-
philippe antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
eigenlijk moest ik ook vermeld hebben dat toevoegingen van fruit geen probleem zijn zonder te steriliseren wanneer ze vers of uit de diepvries toegevoegd worden,want alcohol dood alle gisten,maar wanneer je vooraf de vruchten bij kamertemperatuur laat staan ,zelfs in… Meer lezen»
-
philippe antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
@robbert je kunt natuurlijk alle fruit en toevoegingen doen zonder op te warmen wanneer je alcohol gebruikt ,maar wanneer je vooraf het fruit te lang vooraf laat macereren kunnen er wilde gisten in woekeren die later worden gedood wanneer je… Meer lezen»
-
philippe antwoordde op het onderwerp "Chemische geur in apricot destillaat" – 2 jaren, 4 maanden geleden
Beste stoker, het is altijd aan te raden om alle toevoegingen van allerhande fruit eerst op te warmen tot 80 ° c en enkele minuten laten opstaan met deksel. Vervolgens laten afkoelen met deksel.Het is waarschijnlijk een infectie van wilde… Meer lezen»