Forum antwoorden aangemaakt
RE: Alcohol scherp van smaak @mauser dank .weer iets wijzer. |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: scherpe smaak aan de alcohol @robbert dank |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: scherpe smaak aan de alcohol @robbert hoeveel citroenzuur zou ik nodig hebben om 3.8 ltr wat aangenamer te laten smaken of moet je zoiets zelf bepalen. |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: scherpe smaak aan de alcohol @robbert heb ik dan te weinig citroenzuur bij mijn aanmaak gebruikt .op 16 ltr 6 kg suiker grote kop mout en 10 gr citroenzuur en 75 gr gist.wat kan ik veranderen om de scherpe smaak te vermijden. De... |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: scherpe smaak aan de alcohol @rumo o ke daar denk ik niet altijd aan |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
scherpe smaak aan de alcohol Heb nog ongeveer 4 ltr alcohol staan van rond de 80 % met een scherpe smaak nu heb ik gehoord via deze site dat je dat wat weg kunt halen door zure appels in de alcohol te leggen en op deze manier d... |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: Alcohol scherp van smaak @mauser hoe gebruik je glycerine in de aanmaak van je mout |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Alcohol scherp van smaak @skoldt jammer niet in het Nederlands |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Alcohol scherp van smaak @skoldt jammer niet in het Nederlands |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Alcohol scherp van smaak Ja als beginnend stoker ben je hier wel op het goede adres heb al veel bruikbare tips gehad .dank aan allen |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Alcohol scherp van smaak @mauser als je de frambozen likeur opnieuw gaat stoken wat hou je dan over aan smaak |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Alcohol scherp van smaak @skoldt dit probleem heb ik ook en wat ik ook probeer het blijft scherpe smaak maar waar komt dit vandaan heeft het te maken met de installatie of is de aanmaak van het te vergisten papje niet goed ... |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: aanmaak gerst Geloof dat ik 4 kg gerstemout moet hebben en dan 12.8 ltr water zit ik bijna op een volume van 17 ltr.klopt dit .ik heb maar een emmer van 25 ltr ik moet tocht iets ruimte houden tot aan de deksel ... |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
RE: aanmaak gerst @robbert dankjewel. Ja soms heb ik je ff nodig wat berekeningen betreft. |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |
aanmaak gerst Heb nu 5 kg gersttemout gemalen wil nu iets aanmaken voor 16 ltr brouwvat om alcohol te maken maar is 5 kg niet wat veel voor een 16 ltr en heb ik aan gerstemout genoeg om te laten gisten of moet er ... |
In forum Stookforum |
7 maanden geleden |