-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Franse mais" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@saint-bonnet
word inderdaad een duur geintje.
Laten we het maar niet kopen.
Groet, @ndré🥃😎 -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Pernod mbv maceratie" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@saint-bonnet o.a pastis / Pernot , sambuca en ook ouzo zijn afgeleid van de absinth . De oude vorm van absinth gaat al ruim 400 jaar terug als destilaat en is als een maceraat al bekent als maagelixer uit de… Read more»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Pernod mbv maceratie" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@saint-bonnet Sterker nog, volgens de definitie van het Europees Parlament dient het erin te zitten wil je het een Pastis noemen. 26. Pastis(a) Pastis is an aniseed-flavoured spirit drink which also contains natural extracts of liquorice root (Glycyrrhiza spp.),which implies… Read more»