Forum antwoorden aangemaakt
RE: Franse mais @ndre wordt een beetje een duur geintje,.... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Pernod mbv maceratie Een ingrediënt wat ik op diverse Franse sites tegenkom en hier mis is "reglise" of te wel zoethout. Optioneel zijn ook nog kaneelstokje en aromatische kruiden als thym, rozemarijn en salie. Zoethout ... |
In forum Likeuren |
3 jaar geleden |
RE: Lees dit eerst, de Thuis Distilleren Beginnersgids @stookforum duidelijke een leerzame gids. Helaas een klein foutje gevonden en wel onder 3.3 pagina 7 van 28. Hier wordt in de een na laatste zin gesproken over "Heads" waar logischerwijs "Hearts" bedo... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
Saint Bonnet Hallo Allemaal, Ook ik dus nieuw hier. Man, 60 jaar, met pre-pensioen op het Franse platte land. Nieuwe hobby opgepakt als een ware "Braconnier" Ben ingestapt met een T500. |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |