Forum antwoorden aangemaakt
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Zeker weten! |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Heeft volgens mij te maken met de grote van een topic. Dit icm de server kan het wel even duren voordat het een en ander geladen of verwerkt is/kan worden. |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Spiritrun van de Straight Rye, wat een lekkere smaak zeg. Kreeg alleen een bericht van het gas en licht...... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Je bent wel erg enthousiast met welkom heten Chris of werkt de borrel nog zoveel door dat ik 3dubbel zie 🙂 |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Welkom Hans, dat is een aardige opstelling zo. De vermogensregelaar ook aangepast zie ik 🙂 , ik heb een digitale met draaiknop en werkt prima. Alleen even de stekker aanpassen en prima regelaartje. |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Ook weer nieuwsgierig naar.... Erg leuk om met kruiden bezig te zijn en er zijn er zoveel. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Ja ging perfect. Stripping is running.... Ruikt en proeft al goed. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Lange weg vanuit zuid Amerika (moest het ff opzoeken... 🙂 ) |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Vanavond aan de slag met een stripping run van een Straight Rye van Bio-Brouwmaat. Morgen weer beginnen aan een nieuw beslag met mouten en een nieuwe ronde Odin's rogge. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Flessen, weckpotten en andere recipiënten (winkels) Iemand bekend met de 2 liter melkpakken van de Jumbo, lijkt erg handig maar kan nergens de samenstelling er van vinden. |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Allebei,sommige kruiden laten zich beter smaken in de stookwijn en andere tussen de 1ste en 2de stook. Zoethout bijvoorbeeld (naar mijn mening) smaakt beter tussen de stook door. Heel (heeeeel) klein ... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? Ik vind het erg leuk om "blended" aan de slag te gaan, per glas en per druppel om zo weer naar een volgend idee van een stookwijn te gaan. Whiskey kan aardig wat ideeen opwekken qua kruiden, zoet en b... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Ik doe het eikenhout voor een uurtje op 165gr in de oven voordat ik het bij de whiskey gooi. Sowieso om het hout te desinfecteren maar ook voor de smaak... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Appels vergisten 25 liter sap en pulp in de kookzak Lijkt mij ook de beste manier om zoveel mogelijk smaak te krijgen, ben benieuwd Erik. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Appels vergisten Now you talking..... Gaat lukken Lummel! |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |