Forum antwoorden aangemaakt
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Tijdens de week drink ik zelden of niks. Zo geef ik mijn lichaam wat rust. In het weekend is het een ander verhaal. |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Moonshine prohibition 1920 - 1933 style je hoort wel muziek die er niet is na een tijdje zuipen 🙂 |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Recept voor (Climax) Moonshine Ik heb de Climax ook geproefd. Ook niet mijn ding. Hij is duur vanwege de enorme marketingcampagne die erachter zit (inclusief de 'realiteits'serie Moonshiners). Kan me niet inbeelden dat mensen di... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Vermogens regelaar te koop Ik wil er ook eentje. |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: Wijze spreuken over alcohol Gisteren zoop ik de ganse avond bier. Op 't laatst dronk ik toch een watertje. Deze ochtend koppijn ... man man ... nooit meer water voor mij ... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Wijze spreuken over alcohol Alcohol is nooit het antwoord, maar het doet je wel de vraag vergeten .... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Wijze spreuken over alcohol In onze gemeente heeft men onlangs een onderzoek laten plaatsvinden over de effecten van alcohol op mannen. Men liet 250 mannen gedurende een maand elke dag 15 glazen bier drinken. De resultaten war... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Wijze spreuken over alcohol De realiteit is niets anders dan een illusie, veroorzaakt door een gebrek aan alcohol ... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Voor het eerst Whisky stoken Lummel, Ik verdun altijd tot 45° vooraleer te laten rijpen. Ik heb hier geen uitleg voor, het is meer een gevoelsmatig iets. Ik ga ervan uit dat als je water vóór rijping toevoegt, dit meerijpt met ... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Voor het eerst Whisky stoken Ik laat mijn whisky kunstmatig verouderen. Vroeger stond ik er ook sceptisch tegenover maar nu zweer ik erbij. 12u in diepvries, 12u op kamertemperatuur en 12u in warm badje van 50°. Eén dergelijk... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Alcohol in het nieuws Verhelderende grafieken op volgende website : |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Whisky mash gisting traag Een uitgegiste whiskymash ruikt en smaakt naar zuur bier. Misschien heb je wel in de eerste plaats een goede basis weggegooid. Altijd je begin SG en eind SG meten, enkel op die manier kun je zien of... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Alcohol in het nieuws Ik heb pech gehad met mijn druiven dit jaar. Mijn 2 druivelaars zijn onder hun eigen gewicht losgekomen van de muur en liggen dus op de grond ten prooi aan allerlei ongedierte en insecten. Het is tro... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: kan je met normaal houtskool ook je drank filteren Wiliam, inderdaad ... ik lees het nu ook. "... and one shovel full of hot coals outof your furnace. (The coals and salt have a tendency to absorb allsourness and bad smell, that may be in the hogs... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: kan je met normaal houtskool ook je drank filteren Ik heb dit boek in mijn digitale bibliotheek. Kun je me zeggen op welke pagina ze dat beweren ? Ik vind deze bewering namelijk redelijk ongeloofwaardig. Voor wie het interesseert. Het boek is ook o... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |