Forum antwoorden aangemaakt

RE: All Grain jenever

Mijn werkwijze was als volgt: 1kg gemalen tarwevlokken 1kg gemalen roggevlokken 7L water Geheel verwarmd tot 85gr C, daarna met 4L water teruggekoeld naar 50gr C. Vervolgens toegevoegd: 3kg geschro...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: All Grain jenever

Allen bedankt voor de input. Ik kan nu eerst weer verder

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: All Grain jenever

@catnip Kijk, dat is de informatie waar ik naar op zoek ben. Zojuist even nagekeken: ik heb 23L water gebruikt en inderdaad niet gespoeld. Als ik dan mijn mengverhouding met jouw gegevens doorreken ko...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@robbert Dank voor de tip. ik ga volgende week even naar de bakker. Ik heb even een nieuw lijntje geopend (all grain jenever). leek mij iets gepaster om daar op het recept in te gaan.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
All Grain jenever

Gisteravond ben ik weer even het malen en maischen geslagen. Wat moet je anders ook doen in deze tijden van avondklokken en andere maatregelen... Ik had nog een kilo tarwe vlokken, 1kg mais vlokken en...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

en nog een keer  40D907D3-E795-48FB-9B15-C63127B64628.jpg

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

Excuus verkeerde foto  3E4ED2CB-5C0B-4B02-95F1-2C56C4F3104F.JPG

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

Ah, hebbes  3E4ED2CB-5C0B-4B02-95F1-2C56C4F3104F.JPG

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@munckerik Dank voor de tip. ik ga eens op zoek

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@rumo Ik heb een foto van mijn ketel klaar staan maar ik heb geen idee hoe ik hem in mijn bericht krijg. 😀

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@munckerik Daar kan ik inderdaad nog wat mee variëren. Op dit moment gebruik ik de standaard stookgist van Unibrew. Wat adviseer je?

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@munckerik Mijn beste resultaat tot nu toe inderdaad, maar ik ben nog niet tevreden. Mijn doel is om een optimale graan/moutwijnsmaak aan mijn jenever te krijgen zonder dat hij scherp is. Tot nu toe l...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
Even voorstellen

Goedenavond allen, Sinds een jaar of 8 ben ik enthousiaste thuisstoker. Ik heb in het begin vooral vodka gestookt en ben gaandeweg overgestapt naar het stoken van jenever. Tot een jaar gelden maakte ...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden