-
Murmillo vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 19 uren, 7 minuten geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 19 uren, 7 minuten geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 19 uren, 7 minuten geleden
-
Robbert vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 1 dag, 5 uren geleden
-
Robbert vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 1 dag, 5 uren geleden
-
Murmillo vind forumbericht "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – leuk 2 dagen, 8 uren geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Nieuwe ketel" – leuk 3 dagen, 9 uren geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Nieuwe ketel" – 4 dagen, 7 uren geleden
@niettemin waarop zetten ? Zo een ding van dat plaatje? Zinloos .
Voor een goede whiskey ketel moet ketel ook een goede flow hebben . Je moet een juiste verzadiging kunnen krijgen . Dan moet je geen schoorsteen achtige trek hebben.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Nieuwe ketel" – 4 dagen, 10 uren geleden
Als je voor een volle smaak whiskey wil gaan us een z.g.n.whiskey ui . Of alembiek nog steeds de betere keuze. Ook voor een full body rum. Wanneer je hogere alcohol wil stoken voor drank als bijv vodka , taquila… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 4 dagen, 10 uren geleden
@mau ongeveer 150 gr innwater gekookt
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 4 dagen, 15 uren geleden
@mau aller eerste de stookwijn: STOOKWIJN SUIKER . 2 kilo suiker los je op in 1 liter water van 80 gr waarin 5 gr citroen zuur is opgelost . Hou dit 40 min op deze temperatuur . Hierna voeg je… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 4 dagen, 16 uren geleden
Beginners gebruiken ook wel meerdere potjes / glaasje waar ze dan een beetje steeds in opvangen en kijken dan als ze klaar zijn wat goed is. Na een paar keer krijg je wel door waar je al de scheiding kaj… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 4 dagen, 16 uren geleden
@mau in de eerste overhaal hief je niets weg te gooien. Dat die je in de laatste . Je haalt altijd 2 tot 3 x over al na gelang kwaliteit van het beslag. De hoeveelheid is ook afhankelijk van de… Meer lezen»
-
Murmillo vind forumbericht "Even voorstellen, ik ben Klaas vaak" – leuk 5 dagen, 8 uren geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Even voorstellen, ik ben Klaas vaak" – leuk 6 dagen, 11 uren geleden
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen, ik ben Klaas vaak" – 6 dagen, 11 uren geleden
@klaasvaak super om te lezen dat je je vermaakt met de hobby. Je bent in iedergeval nooit uitgeleerd in deze hobby.
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen, ik ben Klaas vaak" – 6 dagen, 13 uren geleden
Welkom klaas
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Danzig goud water ." – 1 week geleden
@psycat in bruidstranen en danzig wasser word zowel 22 karaats bladgoud vlokjes gebruikt als eetbaar goudvlokjes . Echt goud heeft geen smaak invloed en passeert gewoon maag en darm . Eetbaar ” goud” heeft wel iets smaak maar je gebruikt… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Oeps foutje" – 1 week geleden
@rdirk als je zoet met siroop heb je inderdaad hoger percentage nodig . Maar door warm Maceraat en zoeten met uitgekookte honing of kandij van rietsuiker kun je met lager percentage ook genepi maken. T is maar net welk werkwijze… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Danzig goud water ." – 1 week, 2 dagen geleden
- @moonshiner79 er wordt gesproken over 17 % under proof . Dat zou neerkomen op rond 41,5 % .
- Het beste is een deel verse kruiden gebruiken.
- Meer laden