Forum antwoorden aangemaakt
RE: Hallo Ik ben Sandro en ik wil van alles gaan aanschaffen om zelf Kruiden Likeur , KruidenBitters en Spirits te gaan stoken en maken . Mochten anderen interesse hebben doe mij een redelijk bod. |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Hallo Ik ben Sandro en ik wil van alles gaan aanschaffen om zelf Kruiden Likeur , KruidenBitters en Spirits te gaan stoken en maken . @maharainbowstarseedavatar Hallo Sandro, Ik heb een glazen opstelling te koop een kolf van 5 liter en een geisoleerde spijker kolom van 60 cm met een top koeler van 24 cm de diameter van de kolom is d... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Grappa @harrymuyres Hallo Harry, Ik heb de appels alleen kleingesneden en de helft gekookt en zonder gist in een 100 liter vat weggezet. Ik hoop dat het goed gaat maar rook na een paar weken al dat het de go... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Nieuw! @robbert Klopt je hebt dan niet voldoende lift meer in je ketel en je residu is dan nog rijk aan ethanol. Je hebt dan een tweede ketel nodig met minder volume. Je kunt je mash ook bewaren voor een vol... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Pruimen en de aangewakkerde angst. @robbert Je hebt zeker een punt m.b.t. het feit dat de overheid het wil ontmoedigen al is het alleen al om het mislopen van de accijns. Ik vindt het wel mooi dat je al zoveel ervaring hebt en je kenni... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Rozenbottels? @robbert Klopt jullie zijn dus ook uit de jaren 60? |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Pruimen en de aangewakkerde angst. @robbert Hallo Robbert, Ik probeer ook geen angst aan te jagen en ja het klopt dat je niet zomaar vergiftigd bent maar het kan wel gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet. De gemiddelde burger he... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Pruimen en de aangewakkerde angst. @robbert Ik hou mijn hart vast omdat ik weet wat er allemaal fout kan gaan. Ik ben chemisch annalist. Mensen zonder ervaring die gelijk vruchten gaan vergisten begeven zich op glad ijs. De remedie in ... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Even voorstellen. @hoppie538 Het is heel leuk om te doen. Ik ben professioneel distilleerder geweest op een laboratorium waar wij Crude in het klein distilleerde in opdracht van raffinaderijen. Dat was natuurlijk veel ... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Grappa @bluesgoor Ik kom om in de appels en heb slechts één boom en inmiddels bijna 1 M3 appels. Er staat al 110 liter te gisten en vandaag 3 liter 40pct jenever gestookt van 30 liter suiker vergisting. Morg... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |