Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gisting gestopt @alchemist ga ik doen, bedankt! |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt @alchemist ik heb baking soda staan,maar hoeveel moet ik erin doen. Ik had 8 kilo sinaasappels en 4 kilo cranberry's, gekneust en gekookt. En afgevuld tot 25liter in gistvat |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt @alchemist top,bedankt! |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt @alchemist ja dat is waar natuurlijk, beetje dom. Heb je misschien andere oplossing? |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt @alchemist ik heb dat beide niet, wel citroenzuur, kan dat ook? |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt @alchemist kom met de vinometer uit op een kleine 3,5% |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt @alchemist De S.G. zit op 1010 ongeveer (bijna helemaal onder) beginstand weet ik niet. De gist is pot distillers yeast 60gr PH is nu 3,6 En geen gistvoeding toegevoegd |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
Gisting gestopt Hallo allemaal, Ik heb nu een week een mash staan van sinaasappel/cranberry. Ik had het idee dat deze gestopt is met gisten, de brij bovenop is wat dik geworden maar voorderest vloeistof. Het is niet... |
In forum Gist vragen |
3 jaar geleden |
RE: Stooktip oud stoker @robbert ik zat even op stookwinkel te kijken, maar is hier niet te koop of wel? Of heeft het misschien een andere benaming? |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Stooktip oud stoker @robbert gelijk opgeschreven, bedankt weer Robbert! |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Stooktip oud stoker @robbert ja daar was ik van op de hoogte, maar wat is de ideale ph-waarde om af te stoken? En als het te laag is, kan ik de Ph-waarde omhoog brengen met melk of citroenzuur, of raad je wat anders aan? |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Stooktip oud stoker @robbert ik geloof je meteen hoor, zo goed ben ik (nog) niet. Maar al veel van je geleerd! Dus de SG niet boven de 1070 en de Ph waarde, waar moet die rond zitten? |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Stooktip oud stoker @robbert bedankt voor je duidelijke uitleg, ik ga vandaag nog een vat maken met exact hetzelfde recept maar dan zonder toegevoegde suiker. We zijn beide erg benieuwd wat het wordt. De man die mij help... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
Stooktip oud stoker Hallo allemaal, Ik heb vorige week een aantal vragen gehad over het maken van een mash van cranberry's en sinaasappels. Ik had het er van de week op een verjaardag over en er was iemand die vroeger v... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Mash vraag @robbert ik gebruik de SN9, wat moeten na die dagen dan de Ph en SG waarde zijn? En welke kookzak zou het beste zijn, want de 10L ketel is natuurlijk niet zo groot. En zou de smaak echt minder zijn al... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |