|
Zoals ik heb begrepen heb ik van 5 Kg mout en 15liter telken... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
verder welkom Joop en veel plezier en leermomenten In forum Stel je even voor... |
9 jaar geleden |
|
Hoi Joop kijk hier eens op hij laat je stap voor stap zien h... In forum Stel je even voor... |
9 jaar geleden |
|
des te hoger de % des te beter neemt het de sappen op als ik... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
verder wil ik kijken dat ik mijn hele run op 95% ga krijgen,... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
de slivovitsj wil ik volgend jaar gaan maken uit pruimen, ik... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
ik heb 1Liter 96% genomen, daar de schillen van 10 citroenen... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
M`n zoon vroeg me om n goeie te maken voor zijn feestje, dez... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
M`n eerste Limoncello is klaar, welliswaar niet zelf gestook... In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
Beste Jan hier ook n whiskey liefhebber, wil m ook uiteindel... In forum Stel je even voor... |
9 jaar geleden |
|
Beste Baukeeen enzym gaat kapot bij een te hoge temperatuur,... In forum Spirits |
9 jaar geleden |
|
Eerste bak aangemaakt voor alcohol In forum Het Café (praathuis) |
9 jaar geleden |
|
dank je wel Benmet liefde gemaakt, met liefde verzorgt, ik p... In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
|
De ketel is zo goed als klaar, nu nog even oppoetsen desinfe... In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
|
Ga ik zeker doen, de berekening is natuur/scheikunde by the ... In forum Spirits |
9 jaar geleden |