Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Prominent Member
Volgen
Hi Kees Inderdaad zelfde familie van rabarber. Verse jong...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hi Eerste notities bij vergisten van duizendknoop. De ve...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Stap 1 van de knotweed gin : Fermentatie De fermentatie m...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Shalom Robbert Hopelijk heb je thuis toch een geheime stoc...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hier de eerste oogst van 2023 !  Duizendknoop.JPG

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hier het Brussels Bier  duizendknoopbier.jpg

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Eerste project 2023

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hi Bdir Foto aub of is die al verkocht ?

In forum Vraag en aanbod

2 jaar geleden
Magere Hein een paar keer voor zijn ballen getrapt en die bl...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@chriswisky Hmmmm 60 liter whiskey voor een bruiloft....

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@odevie Hi Eau de Vie Inderdaad, ik voeg doorgaans krui...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert Hi Robbert Ik heb bramen frambozen en bessen i...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Ik zou natuurlijk bio appelsienen (en andere citrus) kunnen ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@odevie Hoi Odevie Ik voeg bijna altijd kruiden toe aan...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert Hi Robbert Ik denk in dezelfde richting. Norm...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Pagina 8 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?