Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@theresa Workshop zou vorig jaar maar ik heb nooit meer iets...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@bcnx71 alchemist heeft inderdaad 100 % peated stort gebrui...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@alchemist dan is pauls malt toch vrij licht nog in rook / ...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
Deel van lijst betreft percentages om op de macereren : Ned...

In forum Recepten

4 maanden geleden
@handigehenkie als je onder " bitter" zoekt zul je vast meer...

In forum Recepten

4 maanden geleden
@tomve overhalen is de stookwijn destilleren en opvangen . ...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@tomve een sg van onder de 980 en geen verandering betekent ...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@ronald1963 ik ben nu eindelijk klaar met mijn projecten . ...

In forum Stel je even voor...

4 maanden geleden
@opticase verbaast mij niet. Ik heb ook wel eerder gezegd d...

In forum Spirits

4 maanden geleden
@ronald1963 goed begin is het halve werk . paar kleine ding...

In forum Stel je even voor...

4 maanden geleden
@kevin beide mouten hebben eigen karakter . Een peated is op...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@ronald1963 beta amylase zet zetmeel om in disaccharide als ...

In forum Stooktips

4 maanden geleden
@bcnx71 en peated mout . En gebruik hierbij een solide gist...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@bcnx71 vat of hout snippers zijn essentieel in smaak vormi...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
@bcnx71 islay achtig als octomore en talisker maak ik zelf d...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
Pagina 12 / 709

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?