stookje
stookje
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 6 juni 2021
Estimable Member
Volgen
@rumo Misschien ben ik inderdaad een beetje para omdat ik zo...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Update 2: Misschien is de Hollandse winter niet de beste t...

In forum Recepten

3 jaar geleden
@leendert bedankt voor de tip 🙂 Ik heb 'm ook gekocht, leuk...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
@mellowstiller volgens mij kan je na nog een post meer in el...

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
@pikketanus Ja geduld is het moeilijkste onderdeel van deze ...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Update : van de week de opgekweekte gist losgelaten in een g...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Iedereen de beste wensen en veel stookplezier.

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Hoe weet je wanneer je genoeg gistend deeg hebt om in een 25...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
Ik ben voor de stempel look gegaan, lekker clandestien/artis...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@pikketanus Heb van alles geprobeerd, pH verhoogd tot 4, ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@stookforum apart, ik dacht dat ie al 3.2 begonnen was dat w...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Bij mij stopt de vergisting van de pruim op 1020, terwijl pH...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@pikketanus ja ik snap hoe het werkt, en ik heb geen illusie...

In forum Recepten

3 jaar geleden
En nu gaat de gist mooie dingen zien.  PirateMachineE...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Na twee dagen begint het al een beetje bol te staan.  ...

In forum Recepten

3 jaar geleden
Pagina 7 / 10

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?