william
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 7 december 2017
Noble Member
Volgen
Ik volg bijvoorbeeld: The Mad Fermentationist - Homebrewing ...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
Welke Blogs volgen jullie.

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
Bio producten leveranciers.

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
Ik verwijder de pitten , indien mogelijk ((cyanide)blauwzuur...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
@moonshineaandelek Heb hem van een van de andere stokers ov...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
@alchemist :Zie het als langzaam opvoeren naar 72°C, voor b...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Aanvulling, alle granen en hop BIO, geen bio geen drank voor...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Heb er gemaakt met Sleedoorn ipv jeneverbes. Jenever maken...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Als je veel “drab” gaat stoken ,kan je beter een Au Bain Mar...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Vandaag deel 2 begonnen, 42.5%pale ale mout, 22.5% tarwe m...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
RE: Vlaams Rood

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Gelukkig had ik nog genoeg molasse staan ,anders was het een...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Vandaag na 23 maanden mijn Vlaams Rood op fles gezet. Ik z...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Wist dat hij hier ergens rondzweefde. Iets over welke gist...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Gewoon je maisch in de buitenlucht laten afkoelen, en je heb...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Pagina 6 / 112

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?