|
Ik stook er mijn whiskey mee. Gaat prima, maar geduld hebben... In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
|
Mijn roggebrood is na 4 weken bijna uitgegist. Nog steeds bu... In forum Spirits |
7 jaar geleden |
|
Bijna.... In forum Spirits |
7 jaar geleden |
|
Dus je mocht wel van het vrouwenvlees genieten, maar geen vl... In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
|
Of hij kan niet meer overeind komen.... In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
|
Geweldig recept! Meteen opgeslagen. Lijkt me wel iets voor a... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Nimrax, jij hebt toch ook mooie filmpjes hierover op youtube... In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
|
Geduld is een schone zaak, nog steeds gepruttel in de ton...... In forum Spirits |
7 jaar geleden |
|
Ik pb je even In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
|
Kheb misschien interesse, hangt af van je vraagprijs In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
|
Zal uiteindelijk toch niet zoveel schelen, denk ik. In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Welkom buurman, op de kaart van NL gezien dan. Ik woon onder... In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
|
zit wel wat in, misschien de vanillesuiker maar bewaren voor... In forum Recepten |
7 jaar geleden |
|
Zat te denken aan 5Kg roggemout, 10 zakjes vanillesuiker en ... In forum Recepten |
7 jaar geleden |
|
Dank je, alleen is mijn doel om er een (beetje gezoete) whis... In forum Recepten |
7 jaar geleden |