Doe eens hetzelfde met spawater met een snufje zout erin. Dat verhoogd de geleidbaarheid en je zal hetzelfde resultaat krijgen als met leidingwater.
Vergeef me mijn dyslexie.
Dat het geinige scheikunde/natuurkunde doos experimentjes zijn.
En ik doe nog een nieuwe suggestie voor een knal experiment.
Of het water geschikt voor pils is of gezond kun je niet aantonen met dit soort testjes/ spullen.
Voor bv Pilsner Urguell is bv een zacht water geschikt. spa is dan een prima alternatief.
Als je het precies wil copieren neem je gedestileerd water en voegt de zouten genoemd op pagina 15 toe.
http://www.czech-in.org/icud/download/Water_Management_of_Plzensky_Prazdroj.pdf
Veel plezier met de proefjes en proost.
Gedestilleerd water is een hele slechte geleider en zal dus heel weinig doen. Snufje zout in doen
O sorry Heineken is je favoriete bier toch?
Dan wordt het toch grachten water. 😉
Het kraanwater zit mij dwars, ergo intrigeert me en daarmee irriteert het me. Ik ga 30 liter water distilleren en wil de prut zien aan de onderkant. Beng ik bang dat ik schrik? Ja!
Ben ik bang dat ik woedend word?
Ja. Zijn we bedonderd? Vrees het ergste.
Hoe mooi is het feit dat je tegenwoordig ketels kan kopen bij stookwinkel, meters die gewoon ingevlogen worden. Het laat me niet los, hahaha geen obsessie maar wel een vorm van ongemak. als je begrijp wat ik bedoel. Ik wil het weten.
Ik vertrouw mijn drinkwater niet meer. Erg he, geloofde altijd dat we de beste waren. prima water, beste van de wereld. Waarom geloof ik het niet meer?
Is ons kraanwater wel wat ze ons willen doen geloven? Dat is mijn vraag voorlopig.
Ben ik gisteren lief geweest? Geen idee.
Ik ga vandaag in watermanagement. Heb een hogedrukreiniger gekocht. 129 bij de praxis en effe een appje downloaden en je hebt hem voor € 100,- het ding is me al 200 waard. Ga zo de grainfather en t500 eens onder handen nemen. de stenen krijgt tie ook schoon. Allemaal voor Kirsch.
He, niet de buitenkant he, de binnenkant. Kunnen ze het niet hebben. Stookwinkel, altijd dichtbij.