Meldingen
Alles wissen

Grainfather conical fermenter

Pagina 2 / 5

Berichten: 214
(@kusleon)
Estimable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Neeh.. ik zie gewoon dubbel. hahahha

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Neeh.. ik zie gewoon dubbel. hahahha

Oké dan is het goed.

Ik denk al wat moet hij er me twee doen.

 

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

https://lmgtfy.com/?q=glucose+kopen

 

Als ik op deze link klik kom ik bij testers uit voor diabetici.

 

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

De eerste 21 liter stookwijn staat nu in de fermenter.

ben benieuwd hoe dit gaat worden.

heb ispindel toegevoegd om alles via mobiel te volgen.

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat ziet er weer strak uit ?

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Binnen kort de T500 kolom met deze stookwijn voor het eerst gebruiken.?

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Na 24 uur vergisten loopt de temperatuur op richting 40 graden.

Koelpompje toch maar aangesloten, dacht eerst dat het niet nodig was.

Koelt vrij snel ondanks dat het maar een klein pompje is.

 

 

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

 

Beantwoorden
Berichten: 214
(@kusleon)
Estimable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

leuk bedacht.. maar komen dansen in de roze bunny in denhaag is beter.. naakt voor oudere heren maar dan kan je ook de chiller erbij halen.. heb vanmiddag,  en ga morgen weer bierbrouwen en laat beide fermentors gillen met de chiller.. super kicken om te zien.. 

 

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Het is wel Pasen maar niet te veel drinken van je eigen stook.

Ook van eigen stook ga je wartaal uitslaan en met dubbele tong ? praten.

Proost en veel plezier morgen ????

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Dat gaat tot nu toe perfect.
Alles via de ispindel op afstand goed te volgen.

Vrijdag en Zaterdag stoken voor het eerst op de T500 kolom.

Dan als eerste limoncello maken de citroenen bio liggen al klaar.

Beantwoorden
Berichten: 102
(@rikvanbeusichem)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wow... Sg in 3 dagen van 1.120 naar 0.990.
Welke gist zit er in dat vaatje ?
Als dat de Classis 8 is gaat ie echt als een turbo.
Mooie installatie trouwens.

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Klopt classic 8 turbo.

6 kg suiker totaal aangevuld tot er totaal 21 liter in de Grainfather fermenter zit.

Staat ingesteld op 25 graden.

In het begin moet er gekoeld worden nu verwarmd hij af en toe

Beantwoorden
Vlisbier
Berichten: 135
Topic starter
(@vlisbier)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

De eerste twee glaasjes slurry zojuist afgetapt.

Beantwoorden
Pagina 2 / 5
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?