misschien bbq maar je bent ook wekom om eens hier langs te komen Troet
Qua smaak zou je beetje kunnen denken richting de rum in rumbonen . (dat is de verwachting ) ik gebruik nu ook recept van de distilleerderij waar de additieven vandaan komen maar met kleine afwijking aan gist . ( de gebruikte gist had ik staan )
voor de geïnteresseerden een kleine update na 6 dagen .
de vergisting is als op foto gewoon goed gaande .
de temperatuur die ik nu aanhou is 19 - 20 graden .
De Sg is nu na 6 dagen gezakt van 1060 naar 1040.
geur is fris beetje bier met wat fruitig , bloemachtige scent.
Ik vind het er nog lekker uitzien ook..
Ik verwacht nog 2 weekjes ruim en dan afstoken .
Het kabbelt netjes op " schema "
Update . Dag 11 vergisting nog ruikbaar aanwezig . Even kijken of alles nog op schema gaat .
Zoals verwacht kabbelt alles lekker door .
SG flink gedaald
Nog een dag of 7 a10 dan de ketel maar weer van zolder .
Gaat lekker zo Robbert!
Ja Nick de natuur doet lekker zijn ding .
Gaat ook volgens verwachting .
Maar de suikerstengels waren ook zeer goed en gaven goed hun suikers .
De gist perfect natuurlijk hiervoor .
De " dunder " additief zal na overhaal blijk geven aan smaak .
Ik heb nog wat in te halen met lezen.. maar ziet er super uit! ?
Wat ga je Lezen Rick ?
ja lijkt ook goed te verlopen .
nu ook nog netjes op " schema"
Maar pas als de laatste drup is gevallen weten we of het een succes is .
Van alles, dit topic weer van boven naar beneden en meerdere andere topics. Even een weekje of 2 druk en je loopt heel wat interessante info achter haha
Is leuker lezen dan de viva of Linda Rick 🙂
proost.
proost