@dumo Ook hier is het vandaag stuk minder..
Regen bij graad of 8..... ?..Dan maar die stook van gister op 40% brengen plus nog restant van andere stook.Mooi werkje voor vandaag.?
Etiket heb ik met de app Canva op telefoon gemaakt.
Helaas geen kamer vrij.Na de verbouwing richt ik wel een kampeerplek in met sanitair en beetje stroom.Maar doe geen internet/tv ofzo dat mag iedereen lekker op zijn telefoon uitzoeken.
Werd het vanmiddag plots lekker weer....Op gepaste wijze gevierd met bbq maaltje...zoete ui,witlof en aardappelen gepoft met verse chorizo.......
?
En dan maar klagen,waar is de drank?naast de bbq van mij staat altijd een fles.
@Chris.. Drink nooit als ik geen gezelschap heb en sowieso al weinig.
Rook al 41 jaar een takkie of wat per dag,maar drinken doe ik niet te vaak,heb als hospik in Libanon Rabies en Hepatitis infectie opgelopen wat een leverbeshadiging meebracht.
Maar vind stoken nu eenmaal echt leuk om te doen en vrees niet proeven doe ik wel hoor.?
Leverbeschadiging.... helaas geen correctie op geplaatst bericht via de telefoon..?
Voor lever heel goed paardenbloemen siroop.ik rook drink en zuip sloten koffie,mijn lever is nog perfect.ik drink ook meestal in het weekeinde maar moet er wel bezoek zijn .heb nu vr.zat totaal 5pijpjes bier en 4 borrels gedronken.nu zit ik ook rustig aan een bloedverdunner.het is ook belangrijk om baas over de fles te zijn drank brengt niet alleen plezier maar ook veel elende.
Heb de ketel weer aan de gang gehad...30 Ltr wijn gestookt in 2x .15 Ltr gestookt LM afgenomen,voorloopje eraf gehaald,opbrengst bij de tweede stook gevoegd en dit gestookt,weer voorloooje eraf,gestopt op 3.8Ltr Heb nu 3.8 Ltr van 82% die ga ik op 40% brengen en daar gaat over paar weken 5Ltr van in houten vaatje.... De rest is voor de fles.... Heb natuurlijk geproefd,zeer volle smaak,gaat prima borrel worden... Greetz DB
Hoppa...weer 50 liter gescoord...25 ltr 14.5% rood
25 ltr 13.2.% wit..net klaar oogst 2018... Dit keer direct van de maker,wil proeven hoe zijn wijn als borrel smaakt.. Dit worden potstill runs...
Heerlijk in het zonnetje,met de bbq ernaast,hoop ik.
Ga dit doen op de 16e,geef dan demo/workshop aan aantal leden van onze peña (vriendengroep)...
Helaas momenteel weinig tijd om te stoken.
'even' 450 kersenbomen ruimen... Aangenomen werk,dus knallen met de kettingzagen... Grtz DB
Kersenhout is heerlijk hout om vlees mee te roken, geeft een heerlijke smaak.
Heeyy DB2, zoo lekker bezig. Als ik je updates lees heb ik alweer zin in de zomer.
Kan je die demo-workshop filmen voor hier op het forum? Is vast wel iemand die dat wil doen. Zou leuk zijn. En nu zagen man! Zet 'm op!!