Meldingen
Alles wissen

Beste Stroganoff recept

Pagina 3 / 5

Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Deze pannen kunnen toch niet zo het worden als de pan die ik gekocht heb? Ik dat maar tot 190 graden. WIj zijn zeker om en gaan straks nog sowieso een koekenpan bestellen alleen iets kleiner en effe kijken wat ze nog meer hebben. Kost wat maar je hebt ook wat, voor het eerst in mijn leven heb ik de perfecte crêpes gebakken.

Wat gaan we vandaag eten? Ik heb eigenlijk wel zin in bonensoep met krabbetjes en spek. Ideaal voor de braadpan vermoed ik. Al is het recept van Antwerps stoofvlees hier op de site ook erg aanlokkelijk. 

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

geen idee of het echte spul is op e-bay maar via kookwinkel ook wel te betalen inclusief spartel een kleine 75

Deze levering bevat

1 x Le Creuset 96203026000000 > Le Creuset Les Forgées koekenpan ø 26 cm aluminium
· Geen cadeauverpakking
· Le Creuset Silicone Pro medium spatel 32 cm (€ 74,15)

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat is een koekenpan ø 26 cm aluminium, dus géén gietijzer en dus ook niet geschikt voor inductie.

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Wel Betweter!  Anders hadden we hem toch niet gekocht?

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

we gaan weer stroganoff maken. Toen verpest met teveel wodka. Althans werd zo bezopen als maar zijn kon. Dacht dat door verwarmen alles er wel uit gekookt zou zijn. Dus echt niet. Nieuwe kans. Lummelientje is nu naar de slager voor hamlappen en de groenteboer. En voor de onvermijdelijke wodka naar de Gall en Gall. 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klinkt goed! Maar G&G is toch niet nodig?

Ik ben pulled pork aan het maken, staat al sinds 9.00 op de Q, ben nu van het afgesneden spekvet kaantjes en reuzel aan het maken ?

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hahaha, ik dacht “ wie gaat er happen?” Blijk jij het te zijn hahahaha mooier wordt het niet, ach is toch een afzeiktopic van Chris dus het mag vast van Chris

 

correctie was een ander topic maar het mag vast anders horen we het wel  

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

? we horen wel weet hoe het gaat worden, mijn knabbelspek is klaar ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Was jij niet aan het lijnen? hahaha.

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ziet er serieus goed uit, lekker droog en krokant, maar ik heb dan ook honger of liever een vreetkick kan wel een paard op. Kom op met die hamlapjes zou ik willen zeggen maar er komt weer bezoek. Zal wel weer zuipen worden en vannacht koken. Maar de hamlapjes gaan direct op het vuur. Met wodka gemaakt met gist uit stookwinkel. Zijn we nu weer vriendjes?

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Was jij niet aan het lijnen? hahaha.

2 zielen je bent me voor, dacht dat ook ergens gelezen te hebben. 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klopt Lummel, ik heb het ook gelezen. Maar zo wil ik ook wel lijnen.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Was jij niet aan het lijnen? hahaha.

Dat was eergisteren

En ik wilde het spek niet weggooien.

 Heb nu ook nog een pond heldere reuzel. Vroeger ging dat op de boterham, maar ik bak er wel een biefstukje in.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Zijn we nu weer vriendjes?

Vooruit dan maar ?

 

Beantwoorden
Pagina 3 / 5
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?