Meldingen
Alles wissen

Beste Stroganoff recept

Pagina 4 / 5

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat was eergisteren

Parttime lijnen heet dat πŸ™‚

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Haha ja idd... pulled pork ligt er al 7 uur op en is pas 55 graden in de kern, woog bijna 7 kilo, daar is dan wel bijna een kilo spek afgesneden. Dat wordt waarschijnlijk nachtwerk.

En morgen moet de bacon gerookt worden, maar dat zou maximaal 3 uurtjes moeten duren.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Heerlijk zo langzaam. Ik heb hem ook eens op mijn smoker gemaakt.

Met wat voor hout ga je de bacon roken?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik heb appelhout liggen. Denk dat ik het ga wellen in de calvados, daar heb ik zoveel van. En dan pakketjes van zilverfolie met gaatjes er in. Dat rookt lekker rustig.

Heb net trouwens hollandse garnalencocktail op met whiskysaus van Bio Rye Whisky ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Denk dat ik het ga wellen in de calvados, daar heb ik zoveel van.Β 

Heb net trouwens hollandse garnalencocktail op met whiskysaus van Bio Rye Whisky ?

Pure decadentie hahaha.

Β 

Hoe is de Bio Rye geworden?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Erg lekker, ik heb 2 potten met kraangje naast elkaar. 1 met roggebrood whisky die ik altijd erg lekker vind, en 1 met jouw Bio Recept.

Ik vind de roggebrood altijd erg lekker, en je proeft bij beide whiskys duidelijk dat het een rogge is. Maar ik vind de Bio Rye nog veel beter dan de roggebrood.

Natuurlijk zou het ook raar zijn als dat niet zo was, maar de roggebrood blijft een geweldig recept voor een appel en een ei. Maar ga je voor echte kwaliteit dan zeg ik ga naar Bio-Brouwmaat en maak echte Rye Whisky. Deze gaat de 3 jaar rijpen niet halen, daar is hij nu al te lekker voor!

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Goed om te horen. Drie jaar is ook wel erg lang πŸ™‚

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Gewoon genoeg maken zodat je het niet opkrijgt.

Ik ben nu een voorraad frambozen aan het maken, daarna ga ik weer voor de whisky. Bier kan ik bijna in zwemmen πŸ™‚

Lummel, zijn je boodschappen al binnen?Β 

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Jaja, ben bezig en ben wederom niet zuinig met wodka. Misschien zo een foto maar krijg ook zo visite.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Leuk dat je dit topic nog eens aanhaalt, met good old BW er in ?

Eet smakelijk voor straks!

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Foto?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

07.00 in de ochtend, en de buren kijken uit hun raam wat die mafketel in zn badjas van de bbq haalt ?

Beantwoorden
Berichten: 4146
Topic starter
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Zo hè, niet normaal. Dat moet geweldig smaken. 

Β 

Ik heb de stroganoff weer aangezet en laat nog maar een paar uur sudderen en ik doe er straks ook nog wat saffraan door. Ik heb trouwens bij die Iraanse die saffraan voor mij mee neemt uit Iran ook echte kaviaar besteld. Die ga ik volgende week eten met coquilles. Β Β 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ziet er weer heerlijk uit.

Beantwoorden
Pagina 4 / 5
Deel:

Β©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?