Het blijft overigens ongelofelijk dat er op ieder forum ruzie ontstaat behalve bij ons. Daar hebben ze gezeik over een kerntemperatuurmeter dat je niet kunt koken als je die gebruikt ?
Tijd voor een ontbijtje
Lekker met jam ??
heb je een kobec en ulekan (vijzel met stamper) voor nodig, standaard in de Indonesische keuken
Ik heb er een maar gebruik hem nooit. Hij geeft af door het graniet. Baal ik van want maak ook graag aioli, echte, dus zonder mayonaise. Maar als hij grijs wordt is de lol er van af. Tijd voor een nieuwe.
Rendang wil ik me ook nog eens in verdiepen. Munckerik had eens een recept op het forum gezet. Even zoeken ?
Natuurlijk kun je niet koken als je een kerntemperatuurmeter gebruikt. EEN WAT? Ik ken het niet eens, blijk ik ineens een geweldige kok 🙂 🙂 🙂
?
gezeik over een kerntemperatuurmeter
Ik voel toch ook wel een primitieve vorm van agressie in me op borrelen als ik dat woord lees. Dan raakt die kerntemperatuur oververhit en kookt het voor geen meter!
Word je toch pis link van!? ???
Zeg ik altijd Nimrax, “ wie neemt er aanstoot aan”
Maar ben ook frusto door de pekingeend van Jan en nou kan ik 2 dingen doen om jullie de ogen uit te steken. Heb van de Makro super Langoustines meegenomen. Foto volgt of zal ik jullie echt pijn gaan doen? Zal ik Berenhappen maken. Die foto volgt ook. Hoe pijnlijk moet worden want kan niet zonder slag of stoot accepteren dat Jan mij pijn gaat doen met zijn eend uit van de Zeedijk.
Maak me gek met de langoustines! Berehap ook prima met goede satesaus hoor!
Maar je kunt ook in de trein stappen,300 meter bij amsterdam centraal een paar eenden halen en weer terug 🙂
Je kan ook kan ook komen ruilen?
Gaat niet meer, oven is bijna klaar ?
Je zou ook eens rekening met Lummel houden. Heb ook gevoelens hoor, af en toe!
? buik is behoorlijk gevuld met teentjes knoflook en heel veel steranijs. Ook stukken gember kom ik tegen. Kijk, dat lees je dan weer niet in de recepten!