ronnor alles rustig laten staan het wordt met de tijd alleen maar beter ik heb ook veel vaten vol fruit staan je moet het tijd geven met 1 25liter vat heb je niks alleen nagelbijten tot het klaar is
gr erik
Ja merk nu al dat het verslavend is, en dan bedoel ik niet de alcohol maar puur het maken is geweldig. Ook de 10 liter ketel zou ik het lieft ruilen voor een 30 ltr, heerlijk dat stoken en meten tussendoor en de temp in de gaten houden. Wie weet wordt het nog eens een t500 of grainfather ?
Meestal komt na een tijd de fruitsmaak terug,ik zou hem wel naar 40% brengen,want als je dat later doet moet het weer staan water moet met de drank huwen noemen ze dat,als op 40% is,buiten zetten,overdag warm s’nachts koud en af en toe dopje er af.gr.Chris.
Dank je Chris ga morgen verdunnen wist niet dat dat eerst moet. Heb hem al namelijk overdag warm en licht staan in tuinhuisje wat smacht ook lekker afkoelt ? morgen gelijk maar eens verdunnen naar 40 % de 2 die nu 50% zijn. Thnx