Geweldig dit !!! Robbert, haha? niks geen kolom van een meter lang , echt leuk dit?
Ton iedereen kan met beetje ervaring , vaardigheid en kennis dit doen .
Een eventuele leuke aanvraag als Tiny project...
ECHTE Limoncello... Geen huis tuin keuken receptuur!
Dat vind ik geen slecht voorstel Brutus, ik ben ervan overtuigd dat Robbert een geweldige Limoncello kan maken. Ik heb laatst z'n scheepsbitter geproefd en die kerel is een kunstenaar met citrus smaken.
Kom op mannen ! Serieus ? Een limonchello recept vind je wel in de linda of viva.
Elke trut met steun kousen of barkeeperop hoge hakken in nichtenbar maakt wel limonchello .
Serieuze likeuren op citrus basis lijkt mij toch meer de moeite waard .
En zeker de authentieke dranken
creme de jupiter , ratafia de Curaçao , huile de agrumes , limoen ratafia , lacrimea christi , eau de citronella . Huile de Cedrat ..
Dit soort dranken zijn toch veel interessanter en uitdagender ..
Ik dacht dat we dan zagen dat er een authentieke lekkerdere Limoncello bestaat dan die van Lummel...
Haha je doet het wel leuk Brutus, nog even doorzetten en Robbert is om.
@Robbert, ben mij nog flink aan het inlezen!! ben maar begonnen met mijn handvaten te kloppen voor op mijn helm uit een 15 mm pijpje? is aardig gelukt moet ik zeggen.
Hier wachten op bode voor 20 liter geconcentreerd druivensap .
Dan 2 a 3 weken gisten dan kunnen we alcohol maken voor de eerst volgende tiny filmpjes van mijn kant .
Kruiden liggen klaar dus er zit wat in verschiet .
Ben erg benieuwd Robbert ? leuk om dit te bekijken elke keer met wat er allemaal mogelijk is ?
@Ton , laten we het interactief maken . Er zijn verschillende opties
1 licht fruit
2 donker zwaarder fruit typen .
3 kruidig bitter .
4 licht kruidig zoet .
5 exotisch tropisch romantisch
6 Aziatisch kruidig
?
Ik heb vanalles wel in huis .
kan nog alle kanten op .
Staan 2 tonnen te vergisten en komt er nog 1 vandaag bij met ander type alcohol .
Er liggen hier meer als duizend recepten op zolder .
Dus Ton doe een suggestie van de optie .
Ik zeg niet wat het lastigste te maken is .
Als er andere zijn die dit ook lezen kunnen die ook
een optie van de volgende tiny kiezen ??? .
Zal mij benieuwen ??
voorbereiding volgende tiny . Het maken van een basis alcohol ..
Gist uit eigen keuken , een mango en 22 liter geconcentreerd druiven sap .
Sg 170
Doppie erom met ontluchter
jan ik had graag een 2.5l gehad dus stuur alles maar door naar hier van betalen de rest van mijn gegevens heb jij al en dat van die 25l laat nim het maar van het stookforum halen ! het gaat mij iets te hard dus ik vergeet het en koop bij u de 2.5l
gr erik
Sorry, maar ik gebruik glycerine ook soms in de heldere drankjes zoals in druiven en pruimen eau de vie. Maar dan maar 1 a 2 th lepels.