nou heb ik dus een lekker suiker washje gebrouwen waar de honden in de buurt van gingen brullen. Maar nou is er iets raars, ik netjes 8 uur gezeten, alles electrisch door mn koperen leiding gejaagd, voorloop er af gepakt, zeker meer dan 30 uur ingeleerd, voorloopie er af gepakt
Het drankie brandt en de meting komt uit op 80%
maar nu is het nogal vreemd, deze alcohol slaat geheel anders aan
de eierlucht van de voorloop doet mij sterk aan jenever denken en slechte vodka
maar die heb ik er af gehaald waardoor ik de vodka uit de hemel heb gebrouwen,
alleen kunnen wij aan het einde van de avond normaal lopen, en gamen
dit is raar en ik vindt het onverantwoord om nu verder te brouwen tot ik antwoord heb
M.V.G. gerrit BBQ
Suiker wash met eieren lucht is wat vreemd . Dan is er in vergisting wat fout gegaan . Maar je hebt alleen voorloop verwijderd en het zo op 80% gehouden en gedronken ??
Ik hoop dat hij de 80 procent verdund heeft alvorens te drinken....
goede ontsmetting met alle ziekten om ons heen. 🙂
Ik weet het niet waarom die zo ruikt,maar als je iets stookt drink eerst zelf en kijk of je er niet ziek van wordt voor dat je het anderen laat drinken.voor dat je het weet heb je je vriendengroep uitgedunt,en ik zelf drink niets wat niet goed ruikt.
Wat ik dacht te weten , een suikermash al dan niet er een invertsuiker van gemaakt en je hebt kristal suiker gebruikt, heb je geen voorloop
Foute veronderstelling knoet .
Als je suiker , water , gist en voeding bij elkaar doet heb je niet alleen ethyl en water als gevolg maar ook afvalstoffen en bijproducten van het gist . Na vergisting heb je o.a. water , ethyl , zwavelzuur ,azijnzuur , carbonzuur , een aantal vetzuren ( boterzuur ) nog wat zouten , een aantal andere alcoholen , zwavelwaterstof ,eiwitten en aminozuren en wat acetaten en anse6re gevormde esters .
bij een perfect verlopen vergisting met een neutraal gist zijn de hoeveelheden lager . gebruik je ook nog eens chemisch gemanipuleerde zooi als die turbo's zullen daar ook extra residuen zijn .
Naja, alleen mijn voorloop had een eierlucht, en die heb ik aan mn moeder geschonken als ruitensproeier vloeistof De vodka zelf kwam rechtstreeks van de goden en deed denken aan de gist die wij van vers brood kennen en het is voor het eerst in mijn leven dat een drankje echt natuurlijk voor mij smaakt en eigenlijk ging er wel echt een wereld voor mij open Alleen is het zo raar dat ik en vrienden anders dronken worden dan normaal en wij hebben best wel wat verschillende drankjes gedronken in ons leven (Zit er methyl alcohol in de flessen die wij in de winkel kopen, wat je evenwicht en zicht verstoord?)
Wandt wijn en bier worden volgens mij niet uitgestookt
Ik kan het even niet volgen . Heb jij het nu over vodka of alleen een alcohol uit suiker gestookt met een bijsmaak wat jij vodka noemt ?
Het leek mij heel duidelijk, maar ik heb het over vodka waar ik in iedergeval anders dronken van wordt omdat er hoogst warscheinlijk geen methylalcohol in zit
Het smaakt naar, natuurlijke gist en suiker
(Het Brandt)
En aan het einde van de avond kon ik nog gewoon Super Mario uitspelen....
Maar je hat het eerst over een suikerwash en niet over vodka . Dat is namelijk niet het zelfde .
bijna elke drank zit minuscule hoeveelheid methyl in .daar kom je niet omheen .
als je suikerwash stookt dan hoort er na destilatie geen gistsmaak meer te wezen en ook geen suiker smaak .
Suiker alcohol moet je ook een 2 e keer overhalen heb je dat wel gedaan ,?
Vodka wordt van origine uit granen gestook soms uit knollen of aardappelen maar altijd min 3 x overgehaald meeste vodka recepten zelfs 5 x overhalen .
Robbert, zoals je zult begrijpen ,heb ik dit niet van mij zelf, maar werd mij door iemand ingefluisterd waarvan ik dacht, die heeft er best wel kijk op , zo zie je, maar ik geloof jouw, maar duizend mensen, duizend meningen, met andere woorden wie gaan we geloven,, in dit geval jouw,, waarom, omdat je ook verteld in geuren en kleuren waarom
ik snap dit ook niet meer