Meldingen
Alles wissen

enzymen


Berichten: 2
Topic starter
(@gaston)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Beste Stokers 

Mag ik nog pecto enzymen toevoegen als ik al gist bij de druivenresten heb gedaan?

Beantwoorden
4 reacties
@ndré
Berichten: 1159
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Volgens mij niet

Beantwoorden
Alchemist
Berichten: 3166
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wat ik zo snel lees op het internet is het antwoord nee.

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9954
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Nee , Wanneer gisting aan de gang is kan her zelfs de gisting stoppen .

Beantwoorden
Berichten: 196
 Arak
(@arak)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ja, zeker als er nog maar weinig alkohol is gevormd dan werkt de pecto-enzym nog prima. boven de 17% is het wel afgelopen.

 

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?