Welkom Brouwer.
Welkom! Ook hier veel fouten en ergernissen. Maar gewoon gestaag doorgaan.
Hallo,
Via deze weg stel ik mij graag even voor, mijn naam is Arjan Busger op Vollenbroek uit het Gelderse Lochem en gek op alles wat te maken heeft met het ambachtelijk bereiden van eten en drinken.
De worsten, pancetta’s en lonzino’s hangen met enige regelmaat in de trapkast te drogen, dus is het tijd voor de volgende stap. Zelf mijn eigen drank stoken, dat lijkt mij wel wat!
Ben zelf een groot whiskey liefhebber, ook een goede borrel gaat er altijd wel in, hoe mooi zou het zijn om dat ooit eens zelf te maken. Vooralsnog eerst maar eens op zoek naar een beginners receptje, iemand nog ideeën?
Groet
Arjan
Arjan,welkom,wij maken het meeste ook zelf,dan weet ik wat ik eet en drink?
Hoi Arjan, er is veel Wiskie kennis aanwezig en vragen staat altijd vrij. Welkom!
Welkom Arjan. Wiskie info. is hier genoeg aanwezig. Ook op experimenteel niveau is er veel gaande. Alchemist is op het moment de man, wat betreft experimenteren, maar er zijn zeker nog andere die weten waar ze het over hebben.
Welkom! Volg zeker alchemist zijn topic.
Welkom Arjan, Cheers??
Ik ben Erwin 42 jaar oud,
Een tijd terug al geregistreerd maar nu pas echt begonnen met alcohol maken, en actief geworden op het forum. Mijn plan is om zo nu en dan een jenevertje of een likeurtje te maken. Verdr houd ik me bezig met het brouwen van bier en cider. Ik hoop een hoop info hier te kunnen verzamelen.
Erwin, welkom op DE wikipedia van de alcoholica. Have fun!
Welkom Friederich, bij dit gestoorde zooitje liefhebbers ,van een goede borrel, bier, en alles wat nog meer alcohol nodig heeft. 🙂
Deze zomer een voetreis weggegeven, en vandaag zitten wel alweer aan 1600 leden. En de winter is nog niet gedaan.
Edit Nimrax: ja die voetreis he? Zal ik je wat zeggen? Hij loopt nu NOG!
Oh en William,thanks voor de tip van het 1600e lid.
Die gaan we eens even in de palmolie bakken!
Haha jij met je voetreis... lachen dit.
Welkom!
Whatsapp Jan: