Welkom hier. Vertrekken uit Utrecht doet altijd pijn, maar meer ruimte is wel heel lekker. Ik zou voor deze hobby een apart gebouw en veel opstellingen kiezen. Of twee, 1 voor een ketel en 1 voor een T500. Start groot, je kan later altijd nog minder gaan drinken.
Wat???minder drinken??? DAT MEEN JE NIET!!!☠️☠️☠️☠️Gr???Chris.V.
hahahahaa, daarvoor stoken we toch juist 😉 ?
Hier in werking
mooi filmpje , knappe installatie
Inderdaad mooi om te zien. Wat is je alcolpercentage want hij loopt behoorlijk door.
Deze was met 1 maal stoken 82 %
Hoi,
Ik ben Martin, woon in Nieuw Vennep en brouw sinds ongeveer een half jaar bier.
dat bevalt goed, en nu vandaag maar een T500 keteltje gekocht. (kon het toch niet laten). en ben nu van plan om wat vodka en andere dranken te gaan maken. Let wel: op dit moment qua stoken dus nog een absolute beginner en ben mijzelf dan ook druk aan het inlezen op het forum. Ook het youtube word door mij goed bekeken. Zal binnenkort een foto'tje plaatsen van mijn Easybrew 30 en T500.
Groeten,
Martin
Goede avond
Ik ben Ed uit Belgie en een paar jaar op pensioen , ik brouw al een tijdje bier als mijn hobby en vroeger ook wijnen gemaakt . Ik heb op dit forum al verschillende interessante informatie en recepten kunnen lezen . Graag zou ik ook mijn eigen borreltjes proberen te maken , ik heb al een aantal keren geholpen en vindt dit ook een zeer interessante hobby .
Groetjes
Welkom Ed.? je gaat hier zeker en vast je droomtoestel vinden grts RenéR
Welkom Martin, ben me ook nog steeds aan het inlezen. Ineens goed beginnen, en weten wat je doet voorkomt vroegtijdig opgeven.
Voorstellen,
Graag wil ik mijzelf voorstellen!
Mijn naam is Dennis 48 jaar jong en geïnteresseerd in eten en drinken!
Zo ben ik veel bezig met low and slow BBQ maar ook Charcuterie en worst vind ik interessant!
Maar de bijbehorende drankjes vind ik ook leuk!
M'n zelf gemaakte Limoncello met gekochte alcohol bij de Sligro wordt enthousiast ontvangen en nu ben ik bezig met bloedsinaasappel (dacht dat het mandarijnen waren 🙂 ) Maar ik vind het leuk om bezig te zijn met voedsel en of drank bereiding!
Hoop veel van jullie te kunnen leren!
Gr
Dennis
Zo ben ik veel bezig met low and slow BBQ maar ook Charcuterie en worst vind ik interessant!
Welkom en...... dan moet je zeker mee naar Zweden gaan 🙂
Lijkt me echt leuk, maar met 3 bbq wedstrijden dit jaar is het budget wel weer op 🙂