Meldingen
Alles wissen

Gin te pikant


Berichten: 58
Topic starter
(@bouwkunde)
Trusted Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ik had Gin gemaakt door alcohol 45 % te laten macereren op een mengeling van kruiden waaronder Pikante pepertjes.
Alleen nu is die gin veel te pikant ... tja ... ik heb tabasco gin gemaakt denk ik.
Tips om dit drinkbaar te maken ? Aanlengen met zuivere alcohol of zoetigheden ? Of beter gewoon opnieuw de T500 in ?

Beantwoorden
6 reacties
Robbert
Berichten: 9954
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Smaken als peper , gember , gentiaan en hop krijg je zeer moeilijk van jou alcohol . zelfs met stoken .
Wat je ook doet het wordt geen gewone gin meer.
Je zal moeten blenden of er een pittig creme likeur van maken.
Je kunt ook met soda behandelen .

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wat doet de soda precies Robbert?

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9954
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

soda breekt stoffen af .

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Dank weer

Beantwoorden
Berichten: 463
 Mick
(@mick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Of naar smaak aan andere gin/drank toevoegen. Kun je even vooruit waarschijnlijk...

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9954
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

i.d.d. blenden . ?

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?