Vandaag eindelijk al eens tijd om Mn 3e batch fruit aan te maken.... Ik had zowel van de pruim als de kers Mn 3e generatie in t vat in de garage staan.... Maar de hoge temperaturen zullen hier debet aan zijn.... Kijk en schrik
Had je niet beter wat foto's van barbecue-gerechten kunnen plaatsen? π
Β
Ik weet niet of het kaam is (is dat niet enkel bij bier?) maar een infectie is het wel. Volgens mij kun je het inderdaad gewoon afscheppen.
Volgens mij hebben wijnmakers ook last van kaam... Idd... T ziet wel anders uit.... Ben benieuwd π
Kaam kan inderdaad ook bij wijn optreden (kom ik net achter). Er zijn zelfs tabletjes op de markt die je aan wijn kunt toevoegen om een beginnende kaaminfectie kunnen tegengaan. Β
ik heb dat op 1 vat van 30l kersen ook staan op al mijne andere vaten kers of pruimen heb ik dat niet en heb bijna 500l staan
Nooit last van gehad,maar ik stook meestal in het najaar of winter.
Vandaag Mn potten opengemaakt.... Weet niet wat t Was maar het was weer super helder... Ben nu Mn 3e generatie kers aan t Stoken terwijl ik lekker alles in de gaten hou in Mn bubbeltjes bad..... Na deze stook heb ik weer genoeg voor een fijnstook π