Voor het klaarzetten van een mash van rijpe vijgen meet het SG 1060. Het sap is nogal visceus dus twijfel ik of dit wel overeenstemt met het juiste suikergehalte. Zou ik alsnog suiker toevoegen aan de mash?
Kan ik video uploaden? Of hoe posten? Vergisting loopt als een raket, nog nooit meegemaakt; ik zie bellen opstijgen overal rondom de rand van het vat, dit is een continue gasstroom dat door het slot stuwt.
Ik denk dat makkelijkste is het via Youtube te uploaden als je een gmail account hebt. Dan kun je ook de video op privé zetten zodat alleen mensen met een directe link het kunnen zien.
Elk brood is het tragische verhaal van graan dat geen Whisky mocht worden.
Krijg deze melding. Weet even niet waar dit aan ligt.
Ik had hem op "privé" gezet; heb dan zonet proberen opnieuw publiceren, openbaar dit maal, maar ik krijg melding dat deze video reeds was geüpload door mij. wat nu?
Hij had blijkbaar op verborgen moeten staan en niet privé, excuses. Via de gsm kun je naar bibliotheek (eventueel mijn video's) gaan en deze verwijderen dan.
Elk brood is het tragische verhaal van graan dat geen Whisky mocht worden.
Voordeel nu dit weer dat het lekker door gist .
Als vijgen langzaam gaat of lang duurt wil er gauw schimmels in komen .
( dit kun je voorkomen door Ph naar 3,5 - 3 te brengen )