Meldingen
Alles wissen

wat stoken jullie op dit moment ?

Pagina 3 / 20

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik ben ook geen jenever drinker,maar ?dat je het voor hem doet,goed bezig zo.??

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik stook op het moment niets zit te wachten tot mijn mais klaar is,en ook nieuwschierig wat het word.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik suikerwash om advocaat en baileys te maken. Wel saai maar de appels laat ik nog effe staan. Misschien durf ik wel niet. Stel dat het na al die moeite niet te zuipen is. 

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1415
Topic starter
(@evds)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

lummel

met die appels lukt met de T500 en copperdome altijd 

ik begin deze middag na het winkelen weer aan de pruimen

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik ben ook vaak blij verrast geweest maar heb wel een trauma opgelopen toen ik Aldi appelsap had vergist. Ik heb dat kunnen weg gooien. Ik hoop dat vers compleet anders is. Maar heb jij al eens de recepten van advocaat en baileys gemaakt? Je weet niet wat je proeft. 100 keer beter als in winkel, zowel de advocaat als de baileys en dat laatste had ik niet verwacht. Heb ze naast elkaar geproefd en wat een waterzooi is die baileys. Dat dit een wereldmerk is, onbegrijpelijk. 

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1415
Topic starter
(@evds)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

nee nog nooit gedaan mijn vrouw maakt wel als we teveel eieren hebben er advocaat van maar dan met witte rum uit de winkel maar werp de recepten en maar op hier kan ik het proberen

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ze staan hier op het forum je hoeft alleen maar de zoekfunctie te gebruiken. Het is veilig Jan heeft mij gevloek gewist want het ging niet gelijk goed met de advocaat.

 

Ik gebruik het blauwe zakje gist maar ik zat net in stookwinkel te kijken omdat ik een advertentie van brouwmarkt kreeg met pure gist van still voor 7,75, gauw kijken bij Jan of hij hem had en was zelfs 6,00. Die moet vergist worden rond 18 graden en dat is in de winter haalbaar dus dat verschil ga ik proberen. Schonere alcohol zou je niet kunnen krijgen en ik geloof het ook. Zeker met kool erbij. 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Net gekeken de mais staat nog als een gek te vergisten,denk dat het deze week nog niets word,ben nieuwschierig,maar heb geduld.dit aankomende weekeinde heb ik het zowiezo druk,heeft het tijd om te klaren.nog vooraad genoeg,kom de winter wel door.?

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

De Bio-Brouwmaat whiskey heeft nog even nodig dus heb ik een turbo suikerwash gestart en nu aan het stoken voor het recept van Robbert, walnoot likeur 2...

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Is het maischen goed gegaan en heb je een goed start SG gehaald Serge?

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

heerlijk met de feestdagen een walnoot likeur .
Ook lekker over ijs .
Zelf Bezig met 8 liter Franse absint en 8 l , Zwitserse absint ( ik hou van variatie ? )

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Robbert, heb je de alsem die ik je meegaf al verwerkt in de absint?

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

@Erik: Ik zat op 1048 Erik dus dat gaat helemaal goed komen. 

@Robbert: morgen maar eens even de noten kraken...

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 10615
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Nimrax , Ik heb 8 liter voor oud franse absint Verdeeld in 3 liter met de alsem van jou en 5 liter op alsem van gehele struik . Dat is alsem waar alles van wortel tot top inzit .
Even zien hoe het verschil is .

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zit te wachten tot mijn mais uitgegist is borreld nog goed en ruikt lekker,dus nog even geduld.? de wijn staat ook nog te vergisten,smaakt ook goed.ben benieuwd wat die mais word.

Beantwoorden
Pagina 3 / 20
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?