Meldingen
Alles wissen

Soorten gist en enzymenen

Pagina 3 / 3

Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Kapisjon, ik zou bij je appels geen vloeibare kool doen. De vloeibare kool is bedoeld voor je sugarwash. als je het toch doet denk ik dat het ten koste gaat van je smaak. Ik heb het zelf nooit getest maar ik zou het zelf niet doen.

Houdt het puur, succes!

Beantwoorden
Berichten: 570
(@kapisjon)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Thanks voor de feedback !! Net gist besteld dus we gaan het zien!!!

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Op de valreep is het vandaag nog met de pakketjes meegegaan, dus morgen al huis!

Veel succes!

Beantwoorden
Berichten: 570
(@kapisjon)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Mensen ervaring met:
Champagne gisten en wijn gisten voor bij de appels ??
Zo lees ik dan lalvin ec1118 echt goed gist is.
En dat sommige weer zweren bij bakkersgist ?

Beantwoorden
Berichten: 261
(@gerdy)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Mensen ervaring met: Champagne gisten en wijn gisten voor bij de appels ?? Zo lees ik dan lalvin ec1118 echt goed gist is. En dat sommige weer zweren bij bakkersgist ?

ik heb dit wekend een emmer gestookt met appels en turbo gist en een met champagne gist op flessen getrokken. die met champagne gist is al lekker bij het bottelen met een percentage van 7,5 procent volgens de vinometer . met turbo gist is mij alles tegen gevallen. was niet lekker voor het disteleren,en erna valt het tegen.of ik verder ga met appels weet ik nog niet,want het is al een smurrie in de keuken, teveel werk volgens het sap.maar ten zij de cider reuze mee valt zo ik het toch nog doen. maar wel heel anders dan die sappencentrifuge,dat is goed voor tien kilo niet voor 100 kilo.

mvg gerdy

die het liever simpel houd.

Beantwoorden
Pagina 3 / 3
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?