Vond forum berichten leuk
RE: Thumper Stoom stook AFB710EE-1C46-4617-9B82-0582664ADF93.jpeg |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Thumper 3 literpot 8D8AF86D-4610-4BEB-A0F2-E8F05E0F4B92.jpeg |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Meet and greet @rummy-dummy beter 1 of 2 x kleinere groep van 15 man dan een grote groep. Ergens in midden Nederland. Bij jan ( stookwinkel ) zou een optie zijn . Maar vanzelfsprekend uitsluitend dan voor stookfor... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
Nocino Hallo, Eind juni ben ik begonnen om Nocino te maken. Dat is een Italiaanse drank op basis van groene okkernoten. Belangrijk is dat er nog geen schelp gevormd is. Na wat opzoekwerk kwam ik tot volgend... |
In forum Likeuren |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten @pikketanus Gedroogd veenmos, de gedachtegang is dat organische zuren etc. nodig zijn vanuit het mos en de turf die bijdragen aan de smaak. Vanuit pragmatisch oogpunt voor de gedroogde gekozen en deze... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Na een tijdje op fles gestaan te hebben met kersenhout chips, was het tijd om de Trestarig eens te proeven. Het was, net als eerder deze week, een gevecht toentertijd en de opbrengst van 400 ml leek i... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten @ithebreather Ik dacht ook een foto gemaakt te hebben van de laatste ronde, maar zelfs met 16% zag dat ook al uit als sojamelk, ik ga wanneer de soepketel binnen is, volgende week ergens nog een keer ... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Het is een tijdje stil geweest op dit topic, de hobby heeft niet helemaal stilgelegen maar het werk heeft de nodige uurtjes gekost in de laatste maanden. Nu even twee weken verlof en het geluk van een... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Mispels . @ndre voor deze mispel partij ga ik terug op oude werkwijze . Beetje veel werk maar zoveel meer smaak Eerst ga ik de 2/3 van de mispels schoonmaken. , Vriezen daarna ontdooien lichte kook erover . ... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
Grapje. Mijn eigen Chernobyl .. Warmtebeeld van mijn suikermash vandaag 😄 flir_20230716T205436.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Op een zonnige zondag gin uit de thumper Ja Jan, dat proeverijtje zit eraan te komen. Je hebt altijd wel aanloop als je zo aan de weg zit, dus van het een komt het ander. Gistermiddag ook belangstelling uit de lucht met 2 uur lang politie he... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten @rumo Ik kan me een aantal dingen voorstellen eigenlijk, vanuit praktisch oogpunt is het verhogen naar 72 graden eerst en het laten afkoelen tot 65 graden een makkelijkere manier dan het geheel op een... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Uurtje verder met de kleine molen en de haver is er klaar voor, er staat net als de vorige keer een bak water met turf en veenmos klaar dus morgenvroeg kunnen we maischen. Het krijgt zo wel meer het a... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Net een half uurtje aan de telefoon gehangen met Robbert, tijdens boodschappen doen en ik werd achtervolgd door een klein oud mannetje die benieuwd was waar het gesprek over ging. Nadat we klaar war... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Even als voorlopige review, Sacred and Healing Herbal Beers, eerste 30 pagina's zitten erop. Het is met name een uiteenzetting over hoe de moderne Westerse mens haaks staat op hoe we als soort gegro... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |