-
Bartholomeo vind forumbericht "Mijn 60l alquintara ketel" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Bier destilleren" – 8 maanden geleden
@kevin dank je, ik heb het er zo goed als het ging afgeschept, dan door een zeer fijne zeefdoek in de ketel gedaan nu aan het stoken,
-
Bartholomeo vind forumbericht "Bier destilleren" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo posted a new topic "Mijn 60l alquintara ketel" – 8 maanden geleden
Met dit apparaat stook ik nu al een tijdje, niets mis mee, heel eenvoudig, en gemakkelijk in gebruik.
17282232251191114841275091482140.jpg -
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Bier destilleren" – 8 maanden geleden
Doe ik net een emmer open met oud bier, en vind ik dit, iemand bekend met dit? Bier is al een tijdje oud zat ongeveer 4j a 5j op een eiken vat. Gisteren het zelfde product afgestookt en die emmer… Meer lezen»
-
Bartholomeo vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Zure smaak in perenstookwijn" – 8 maanden geleden
Ik weet het, maar dat is geen hobby keteltje meer 🙈 maar ik begrijp wat je wil zeggen, ik heb daar ook een vermogen regelaar bij dus dat scheelt enorm
-
Bartholomeo vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Zure smaak in perenstookwijn" – 8 maanden geleden
@robbert ik ga het proberen Robert, Thanks voor de tip, nieuwe ketels heb ik ergens in januari, en daar kan ik een rooster inleggen, die zijn ook met elektrische elementen verwarmd, tevens een kolom voor potstil en een kolom waar… Meer lezen»
-
Bartholomeo vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Zure smaak in perenstookwijn" – 8 maanden geleden
@robbert ik weet het Robert, maar er is een grote maar,…Ik heb het al 2 keer meegemaakt dat de Pulp lichtjes begint aantebranden, ik kan jammer genoeg niet roeren als ik aan het stoken ben, daarom doe ik het op… Meer lezen»
-
Bartholomeo vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "tweede stook" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Zure smaak in perenstookwijn" – 8 maanden geleden
@robbert klopt, ik volg volledig jou redenering, maar ik zeg alleen mijn ervaring met peren stook, de laatste keren heb ik zelfs pulp gefermenteerd, daarna geperst en dan gestookt, en eigenlijk vind ik deze manier het beste resultaat opleveren, dit… Meer lezen»
-
Bartholomeo vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 8 maanden geleden
-
Bartholomeo vind forumbericht "Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten" – leuk 8 maanden geleden
- Meer laden