-
Bas L vind forumbericht "Roggebrood whisky maar dan anders" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden
-
Bas L vind forumbericht "Roggebrood whisky maar dan anders" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden
-
Bas L vind forumbericht "Roggebrood whisky maar dan anders" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Roggebrood whisky maar dan anders" – 1 jaar, 3 maanden geleden
@alchemist dat met een andere soort mout toevoegen ga ik zeker eens proberen.
Over de suiker wat je schrijft ben ik het 100% met je eens….ik gebruik ook geen suiker want dat vind ik valsspelen -
Bas L vind forumbericht "Roggebrood whisky maar dan anders" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Roggebrood whisky maar dan anders" – 1 jaar, 3 maanden geleden
@rumo het idee kwam door Odins roggebrood, het suiker heb ik eigenlijk vervangen door mout.
De roggebrood had ik nog liggen 😃 -
Bas L posted a new topic "Roggebrood whisky maar dan anders" – 1 jaar, 3 maanden geleden
Beste allemaal, ik heb wat geprobeerd wat denk ik wel de moeite waard is om hier te delen. Ik ben gek op graan, en heb nu wat gemaakt van gerstemout en Bolletje roggebrood, het volgende heb ik gedaan: Dit is… Meer lezen»
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Alleen tarwe" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo klopt robbert inspireert haha
-
Bas L vind forumbericht "Alleen tarwe" – leuk 1 jaar, 9 maanden geleden
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Alleen tarwe" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@robbert duidelijk! Dankje
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Perzik stookwijn koek verwijderen??" – 1 jaar, 9 maanden geleden
Inmiddels is deze de ketel in geweest, in één keer gestookt en direct cuts gemaakt.
Het resultaat is heerlijk, veel smaak meegekomen en zeker voor herhaling vatbaar -
Bas L antwoordde op het onderwerp "Alleen tarwe" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@rumo oké, hoeveel mout word er doorgaans gebruikt? Verschillende recepten geven verschillende antwoorden. Ik wil graag een borrel maken van alleen tarwe en dus tarwemout, heb laatst een Duitse korn van tarwe geproefd en dat was heeeeeerlijk maar heb weinig… Meer lezen»
-
Bas L vind forumbericht "Alleen tarwe" – leuk 1 jaar, 9 maanden geleden
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Alleen tarwe" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@robbert Dankjewel voor je toelichting, daar kan ik wat mee.
Dan ga ik toch maar met mout aan de gang
Groetjes -
Bas L vind forumbericht "Alleen tarwe" – leuk 1 jaar, 9 maanden geleden
-
Bas L vind forumbericht "Alleen tarwe" – leuk 1 jaar, 9 maanden geleden
-
Bas L antwoordde op het onderwerp "Alleen tarwe" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@robbert puur uit nieuwsgierigheid hoe het met amylase zal gaan en het maishen over te slaan, zit er dan nog zoveel verschil tussen amylase of mout?
-
Bas L posted a new topic "Alleen tarwe" – 1 jaar, 9 maanden geleden
Beste mensen,
Ik ben van plan om een borrel te maken van alleen tarwe met amylase dus geen mout.
Wat is een goede verhouding water/tarwe?
Gr. Bas -
Bas L antwoordde op het onderwerp "Perzik stookwijn koek verwijderen??" – 1 jaar, 10 maanden geleden
@robbert goed idee, bedankt voor de tip!
-
Bas L posted a new topic "Perzik stookwijn koek verwijderen??" – 1 jaar, 10 maanden geleden
Goedenavond allen, Nu heb ik op dit moment wat wilde perziken staan te vergisten, nu las ik op het pakje gist wat ik gebruik dat er na een 2 dagen die ‘koek’ vruchten wat er boven op die mash komt… Meer lezen»
- Meer laden