-
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 3 maanden, 4 weken geleden
dank, Robbert!
-
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 4 maanden geleden
Hoi Robbert,
dat filmpje had ik al gezien. Had leuk geweest dat er commentaar of uitleg bij zou zijn, stuk makkelijker. Maar ik vlas het wel uit 😉
Â
BC -
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 4 maanden geleden
OK, dank, ik heb duidelijk nog veel te leren.
Â
BC -
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 4 maanden geleden
dank – dus producten zoals Pauls Malt Thirsty Thistle (uit respect voor de Stookwinkel geen link naar een andere webshop) moeten nog met andere mout gemengd worden?
Dank,
Â
BC -
bcnx71 posted a new topic "Eerste stook van peated whisky – PPM" – 4 maanden geleden
Hoi, in de howto van de Stookwinkel wordt er verwezen naar PPM for peated whiskies en dat beginners beter zouden beginnen met 20 PPM. Ik begin kortelings aan mijn eerste stook. Zou het alsnog een probleem zijn te beginnen met 50… Meer lezen»
-
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "geen constante temperatuur tijdens gisten" – 4 maanden geleden
@robbert thanks! ik vind ideeen met koelkasten en thermostaten. dat vind ik wel interessant, want dan kan je in de 2 richtingen regelen, dus ook als het in de zomer te warm is.weet jij of ik voor bier en whisky dezelfde… Meer lezen»
-
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "geen constante temperatuur tijdens gisten" – 4 maanden geleden
@murmilloÂ
thanks, ik ben me er nu over aan het inlezen. Ik ga inderdaad denk ik een koelkast en thermostaat aanschaffen. Weet jij of je voor bier en whisky gisten dezelfde omstandigheden nodig hebt of gebruiken die andere temperaturen?
Thanks,
BC -
bcnx71 antwoordde op het onderwerp "geen constante temperatuur tijdens gisten" – 4 maanden geleden
@rumo heb je een link naar die regelaar?Â
Dank! -
bcnx71 posted a new topic "geen constante temperatuur tijdens gisten" – 4 maanden geleden