-
Targa antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@bobby Heb nu 10 liter appel sap staan en wijngist in gedaan maar het bubbelt wel een beetje maar niet zo hard als suiker mash met TURBO gist. Heb er wat nutrient bij gedaan maar ging ff harder bubbelen maar… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 5 maanden geleden
@bobby ik weer niet wat voor ketel je hebt maar met vezels Stoken vormt meer smaak.
Als je een ketel hebt die snel aanbrand kookstenen en een kookzakje gebruiken . -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@bobby
ben benieuwd wat de bananen wat betreft de smaak -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@bobby mocht het echt te erg te keer gaan ,kun er ook een paar dagen een handdoek of zo over heen spannen dan gaan de dampen er vrij uit Dit beetje spetters is niet zo erg ,zal veel suiker in… Meer lezen»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden
Maar terug naar de topic @Bobby hebben
we al bubbels -
Robbert antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@bobby bega niet de algemeen gemaakte fout dat een waterslot die borrelt een goede vergisting is en dat een stilstaand waterslot eind van vergisten betekent. Een waterslot is niets anders dan een ontluchter met wat water erin om stank binnen… Meer lezen»
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@bobby
de pulp die jij wilt uitfilteren kan ook in een kookzak mee destilleren, zo krijg je meer smaak mee.
Succes.
Groet, @ndré😎🥃 -
Haak antwoordde op het onderwerp "wat moet in het sap om calvados te stoken" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@bobby zoek ff via de zoek opties op appels er zijn laatste weken veel posts over appels geweest makkelijkst manier kop en kont eraf ,in vieren snijden,5 minuten zacht koken,pitten scheppen ,in gist ton gist erbij onder de 30 graden,dan… Meer lezen»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "complete leek" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@bobby
Die slower juicer maakt je pitten kapot ben ik bang ,en zal je als nog ff moeten koken snelst manier is het vier delen en dan ff koken,
je kunt voor iets meer opbrengst wat flesjes appel diksap erbij doen