Forum antwoorden aangemaakt
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept @alchemist Dank je voor de info ook voor de link wist nooit dat die site er was meende dat ik al veel leveranciers kende. Gist op kweken is leuk om te doen eerder maakte ik wel starters met appelsap ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept Hallo dank je voor de tips over het rijpen. Ik heb meteen de deksels erop gedaan met de linnen er nog tussen. zelf vond ik het nog beetje lastig om een goede pot ofzo te vinden om in te rijpen, ik h... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept @alchemist Dank je voor je reactie. je zegt dat ik de whisky mout van lager dan 50ppm links moet laten liggen, waar kan je hoger krijgen dan meeste winkels hebben tot heavy peated 35-40ppm Heb je oo... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept @rumo, ik heb ze verdund tot 55% als ik ze in de fles ga doen dan verdun ik nog teug tot 40%. Hoe lang zou jij ze laten staan om te rijpen in potten zelf dat ik een week of 6 dan. dan terug lengen tot... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept bij deze nog een foto ik heb steeds moeite met foto's plaatsen. Zo heb ik ze weggezet om te rijpen met linnen doek erom heen te ademen IMG_20211105_154052.jpg |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept Nu wel met foto IMG_20211105_153324.jpg |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept Foto van de whisky die nu aan het rijpen is in glazen potten. Heb er linnen doek op gedaan voor het ademen Hoop ze met kerst te kunnen drinken |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept @robbert Dankje voor je reactie en tips Welke soort mout zijn niet geschikt voor whisky? |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept @robbert Dankje voor antwoord over rijpen zal het terug lengen naar ongeveer 50%. Hoeveel gram chips per liter moet ik ongeveer gebruiken. Zijn eiken houten chips van jack daniels vaten. De mout hoe... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept Heb je ook een reactie hier boven over het rijpen of wat hier de rode draad in is wel of niet verdunnen voor rijpen op chips. Wou dit morgen gaan doen omdat ik volgende week weg ben. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept Hallo dankje voor reactie. Ik had deze mouten nog over restjes, heeft altijd droog op zolder gestaan in afgesloten emmers. Omdat ik deze heb wou ik ze gebruiken zonde om er niks mee te doen. Ik kan ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
vragen over whisky rijpen en nog oude mout voor recept Hallo Had een vraag over rijpen van Whisky bij welk percentage voegen jullie de hout snippers toe. is het beste eerst verdunnen en dan toevoegen of de chips bij een hoog percentage toevoegen. Bij wel... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: vlugge whisky mash @rumo gelukkig ging ik ook niet vanuit. Maar je moet ergens beginnen om te leren.... 😉 |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Een foto verslag van maïschen voor een whiskey beslagje Heel netjes en duidelijk |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Goedendag @kees22 Thermisch vilt is wel goed idee heeft dat wel goede isolatie waarde. Ik heb vrij hoge ketel en raak daardoor veel warmte kwijt, lijkt mij isoleren wel goed. Alleen ik verwarm direct boven de... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |