Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

chriske

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van chriske

@chriske

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske mout bij maischen een ph van 5,4 – 5,6 .
    Bij vergisten starten met een ph van 5,2 .

  • Profielfoto van Uridium

    Uridium antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske Als je maar niet die houten cubes gebruikt die je kunt kopen voor de barbecue (om een rooksmaakje mee te geven aan je vlees etc.), want die zijn extra zwart gemaakt aan één zijde en dat leidt tot een…   Read more»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske wanneer je eerst even fe kook over de appels doet is pectolase niet nodig  en behoud je meer smaak .

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske 
    Een klein handje vol op 5 liter, beetje op gevoel doen.
    zelf gooi ik er ook walnoten doppen bij.
    Daarna af en toe proeven totdat het op smaak is wat jij wenst en dan filteren door keukenrol.
    Cheers, @ndré😎🥃

  • Profielfoto van Haak

    Haak antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske 
    je kunt wat diksap appel toevoegen ,veel suiker maar je houdt toch de appelsmaak

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske 
    ik gebruik ook altijd houtsnippers in grote glazen flessen, werkt Prima.
    Groet, @ndré😎🥃

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 8 maanden geleden

    @chriske  dat is wel erg weinig voor 50 liter appelsap. Misschien  iet helemaal uit gegist? Waren het zoete appels?Zo niet had je suiker kunnen toevoegen, nu helaas niet meer mogelijkIk zou bij de 2 é stook wel water toevoegen zodat…   Read more»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • rinus55

Nieuwste topics

  • T500 reflux + alambiek en toebehoren

    Door Johnnieboy 3 uur geleden

  • vijf bijtjes stelt zich voor

    Door vijf bijtjes 3 dagen geleden

  • Naloop

    Door Gerben Beek 5 dagen geleden

  • Vergistingsvaten 20 liter Speindel

    Door kena1979 1 week geleden

  • Waragi

    Door RikVanBeusichem 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens