-
Robbert reageerde op het onderwerp "All Grain jenever" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@cooper kwaliteit en zet meel gehalte van graan en mout kan ook verschil maken .
Wanneer je sg laag is door b.v. het spoelen kun je inkoken .
Ook kan manier van maischen invloed . -
Kees22 reageerde op het onderwerp "Welke temperatuur" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@cooper Dit klopt inderdaad ook met mijn ervaring: het proces volgt gewoon de natuurkunde. Als je veel lager stookt, gaat het stoken gewoon veel langzamer of het stopt (als je verlies via de ketel groter wordt dan je toevoert via… Lees meer»
-
Catnip reageerde op het onderwerp "Welke temperatuur" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@cooper ten eerste tof dat je je bevindingen langs iets legt wat je aangeboden is zoals die tabel. Zijn mij betreft te weinig hier op het forum die nog aan een soort van ‘fact-checking’ doen. Stoken op temperatuur is een eenzijdige… Lees meer»