Forum antwoorden aangemaakt

RE: Klopt deze verdunning wel?

Hey u berekening klopt je zult best u alcohol naar 27% brengen . Dus meer water bij doen . Mvg

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: rum verder bewerken

Anders moet je maar eens een belletje geven .

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: rum verder bewerken

Ik maak honing likeur op 40% en dan meng ik hem met de rum en je doet er zoveel in dat jij wil dat het door smaken en dan een paar weken laten staan.

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

Bms wijndepot kinabast 50g 2.55 euro

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

@moonshiner79 IK ga het eens navragen want ze hebben het voor mij van daar meegebracht ik hou u op de hoogte

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

@moonshiner79 BMS Kuurne

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: rum verder bewerken

@johans Je kunt hem bewerken met honing dan heb je een zoete en licht gele rum.

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

@moonshiner79 Ja khem het 8 dagen in de frigo laten staan.

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

@alchemist Ik heb de Picon gemaakt en hij smaakt heel goed bedankt voor het recept

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Picon

Bedankt ik ga het u laten weten als het gelukt is

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Picon

@robbert Bedankt voor de uitleg maar ik ben op zoek naar de juiste hoeveelheid

In forum Recepten

3 jaar geleden
Picon

Kan iemand mij helpen met een recept voor pure picon te maken ik vind de juiste hoeveelheid niet

In forum Recepten

3 jaar geleden