Forum antwoorden aangemaakt
RE: Klopt deze verdunning wel? Hey u berekening klopt je zult best u alcohol naar 27% brengen . Dus meer water bij doen . Mvg |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: rum verder bewerken Anders moet je maar eens een belletje geven . |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: rum verder bewerken Ik maak honing likeur op 40% en dan meng ik hem met de rum en je doet er zoveel in dat jij wil dat het door smaken en dan een paar weken laten staan. |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon Bms wijndepot kinabast 50g 2.55 euro |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon
|
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon @moonshiner79 IK ga het eens navragen want ze hebben het voor mij van daar meegebracht ik hou u op de hoogte |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon @moonshiner79 BMS Kuurne |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: rum verder bewerken @johans Je kunt hem bewerken met honing dan heb je een zoete en licht gele rum. |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon @moonshiner79 Ja khem het 8 dagen in de frigo laten staan. |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon @alchemist Ik heb de Picon gemaakt en hij smaakt heel goed bedankt voor het recept |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Picon Bedankt ik ga het u laten weten als het gelukt is |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Picon @robbert Bedankt voor de uitleg maar ik ben op zoek naar de juiste hoeveelheid |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
Picon Kan iemand mij helpen met een recept voor pure picon te maken ik vind de juiste hoeveelheid niet |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |